Merhaba arkadaşlar, benim saçlarım açık sarıydı ve aralarda ince ince platin sarısı röflelerim vardı. Dün kendime gerçek saçtan oluşan 3parça çıt çıt aldım. Çıt çıtların rengi siyahtı, sarı saçlarımdan da çok sıkılmıştım. Yaklaşık 2buçuk senedir sarı saç kullanıyorum . Dün çıt çıtlarıda aldıktan sonra kuaförde saçlarımı çikolata kahvesine boyatma kararı aldım. Çıt çıtlarımıda oryalle açacaklardı ve bu şekilde saçlarımla çıtçıtlarım aynı renk olup güzel bi görünüm kazandıracaktı bana. Fakat işler planladığım gibi gitmedi, saçımı yapan kuaför çikolata kahvesinin içine hafif kızıllık attı. Bunu neden yaptığını sorduğumda ise,saçımın çok matlaştığını ve daha parlak bi renk alması için bu kızıllığı katacağını söyledi. Herneyse boya yaklaşık 40-45 dakika bekledi saçımda ve sonuç BERBAT ! Şuan saçım çok koyu ve patlıcan moru rengine çok yakın! Çikolata kahvesinden eser yok, siyah-patlıcan moru gibi iğrenç bir renk oldu. Kendimi berbat hissediyorum. Dün akşam akşam karanlığında rengin tam farkına varamamıştım bugünse gün ışığında baktığımda çığlığımdan aynalar çatladı
Arkadaşlar saçım çok yıprandı, saç köklerim 2 senedir yanmış durumda. Saçım çok zarar gördü ve hiç uzamıyor. Omuzlarıma kadar ve 2 senedir de ne zaman uzasa taradığım gibi kopuyor. Aslında saçımın eski sağlığına kavuşmasını istiyorsam bu saç rengi çok ideal,dip boyam gelse bile gözükmeyecek. Doğal rengine yakın yani. Ama ben sabredemem, yani bu saçla insan içine çıkamam rezalet bi renk oldu. Hani düz bi siyah olsa ona da razıyım ama bu patlıcan moru görünümü rezil duruyor!
Sonuç olarak; lütfen bana akıl verin. Ben bu saçımı eskisi kadar açık olmasa da tekrardan kumral görünümüne sokmak istiyorum. Aynı şekilde çıt çıtlarımıda öyle. En kısa zamanda tekrar ne zaman boyatabilirim? Ayrıca çıt çıtlarım oryal görecek tekrardan, bu çok olumsuz bi sonuç olur mu o saçlar açısından? İlk defa her zaman gittiğim asıl kuaförüme gitmedim ve başka bi kuaförde boyattım. Şimdi asıl kuaförüme bu saçlarla gidemem. Başka kuaförlerede güvenemiyorum dünkü deneyimimden sonra. Sizce yıkadıkça akar mı? Yani kahvemsi bi görünüm alır mı?
Arkadaşlar saçım çok yıprandı, saç köklerim 2 senedir yanmış durumda. Saçım çok zarar gördü ve hiç uzamıyor. Omuzlarıma kadar ve 2 senedir de ne zaman uzasa taradığım gibi kopuyor. Aslında saçımın eski sağlığına kavuşmasını istiyorsam bu saç rengi çok ideal,dip boyam gelse bile gözükmeyecek. Doğal rengine yakın yani. Ama ben sabredemem, yani bu saçla insan içine çıkamam rezalet bi renk oldu. Hani düz bi siyah olsa ona da razıyım ama bu patlıcan moru görünümü rezil duruyor!
Sonuç olarak; lütfen bana akıl verin. Ben bu saçımı eskisi kadar açık olmasa da tekrardan kumral görünümüne sokmak istiyorum. Aynı şekilde çıt çıtlarımıda öyle. En kısa zamanda tekrar ne zaman boyatabilirim? Ayrıca çıt çıtlarım oryal görecek tekrardan, bu çok olumsuz bi sonuç olur mu o saçlar açısından? İlk defa her zaman gittiğim asıl kuaförüme gitmedim ve başka bi kuaförde boyattım. Şimdi asıl kuaförüme bu saçlarla gidemem. Başka kuaförlerede güvenemiyorum dünkü deneyimimden sonra. Sizce yıkadıkça akar mı? Yani kahvemsi bi görünüm alır mı?
Son düzenleme: