Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim üzerine 7.1 küllü kumral boyasam nasıl olur?

Feriii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
38
0
96
Sakarya

Kuaförde boyattığım saçlarım, çok garip açık bi sarıya büründü...Bugün de marketten, koleston naturals serisinin, '' 7.1 küllü kumral rengini aldım...Sizce nasıl olur?? yeşil ya da başka tarz da birşeyler olur mu?Çok korkuyorum:(

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 805
Son düzenleme:
bu da aynı saçın farklı ışıkta görünümü...çok mutsuzum..Lütfen yardıııııııııııııııııııııııım:(

Eklentiler

• $gttt.webp
    $gttt.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 743
ben röflemi kapatmak için çok araştırma yaptım genelde platinin üzerine küllü yeşil olur demişler, ama bu sarının üzerine nasıl olur bilmem

Teşekkürler yanıt için:)
Başka neler önerebilirsiniz acaba? kahve tonları nasıl olur ki:26:

benim saçımı boyattıgımda ki hallerim aynı senin gibi koşa koşa boya almıştım da neyseki ablam frenledi beni..

şimdi çok seviyorum saç rengimi ben sacımı yıpratmaktan çok korkmuştum açıkcası.

acele etme boyatmak için saçının rengi daha oturacak seninde o sürede gözün alışacak. hiç elleme derim ben böyle de güzel gözüküyo 2. resimde ten renginin açık olduğu anlaşılıyo ki zamanla alışınca çok seviceksin

Geçen sene eylül ayında saçlarım senin tonlardaydı ,kumral ile boyadım yeşile dönük soluk kötü bir renk çıktı ,6 7 ayda anca kurtulabildim o yeşillikten .daha öncede bir arkadaş burda bu tarz bir konu açmıştı,sarı saça kumral sürmen biraz riskli yani, kahve tarzı boyarsan dore (altın) kahve , daha iyi renkler elde edersin,hatta pigmentasyon yaparsan daha iyi olur,çünkü sarı saçı tek seferde kapamak zor,umarım yardımcı olabilmişimdir

bence de saç rengin o kadar kötü değil, ben bu rengi biraz uzayınca uçlarda da seviyorum..

ama boyatacaksan kuaföre gitsen iyi olur, evde iyi yapılmazsa dalga dalga olur sonra.

Ben de çok korkuyorum ama 2 hafta sonra ailemizin özel bi günü var..Annem de böyle çıkmamı istemiyor. Çok moralim bozuldu...Küllü kumralı yapmamalı mıyım sizce? onu yapmayacaksam da , ne renk yapmalıyım acaba:S

Çok teşekkürler arkadaşlar...Çok kararsızım...Kuaföre de yine onca para baymak istemiyorum...sinirlerim bozuldu...

Ben de çok korkuyorum ama 2 hafta sonra ailemizin özel bi günü var..Annem de böyle çıkmamı istemiyor. Çok moralim bozuldu...Küllü kumralı yapmamalı mıyım sizce? onu yapmayacaksam da , ne renk yapmalıyım acaba:S

canım bende burdan pigmentasyonu öğrenmiştim anca öle tam kapatabilmiştim saçımı,şöleki mesala dore kahve 2 tüp boya aldın,1 tüpünü 1 çay bardağı su ile karıştırıp sürüyosun saçlarına 30 dk en fazla bekletiyorsun,sonra tarıyorsun saçlarını fazlalığı sıyırıyorsun,sonra 2.tüp boyanı oksidanla karıştırıp herzamanki yapılan saç boyama işlemini gerçekleştiroyorsun oda zaten 40 45 dakiki kalıyo,umuarım yardımım dokunur

Yardımınız dokunur elbette:)
Peki hangi marka ve tam olarak hangi boya vurmalıyım? Koyulaşsa azıcık yetecek bana :54:

Yardımınız dokunur elbette:)
Peki hangi marka ve tam olarak hangi boya vurmalıyım? Koyulaşsa azıcık yetecek bana :54:

Azcık koyulaşsadan kastınız ne? kahvenin bir sürü tonu var,zaten ilk hafta koyu gidi durur ama yıkandıkça açılır bi kaç haftada

Canım tüp boya herzaman daha kapatıcıdı ve 2 kutu alacağın için daha hesaplı olur,bütçeni bilmiyorum ama nevacolor yada wella yada koleston 2 tüp çikolata kahve saçlarını güzel kapar ama pigmentasyon yap mutlaka,ilk başta koyu gelebilir rengi ama 2 3 haftada açılır rengi

Demek istediğim şu fotoğrafta ki halden çıksam da başka birşey istemiyorum..Bi kaç ton koyu v.s hiç farketmez...yeter ki bu renkten nasıl kurtulabilirim evde =?:17:

eski saç rengim de buydu...Buna dönsem, en güüzeli olur...Buna dönebilir miyim acaba:S

Eklentiler

• $393679_10150487797828818_500283461_n.webp
    $393679_10150487797828818_500283461_n.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 174
Canım tamam koyulaşsın istiyorsunda hangi tonlarda istiyorsun?
Fazla koyultma derim o kadar açtırmışsın.
Sarı-kahvemsi tonlarında birşey istiyorsan sana açık kumral 8.0 ile kumral 7.0 karıştırmanı öneririm orta tonlarda zamanla açılan
bir renk elde edersin.
7.1 saçını matlaştırır.
Ama şöyle birşey var turunculuk gitsin istiyorsan azcık 7.1de katabilirsin.

Karamel tonlarında istiyorsan palettenin naturel serisi olan 7.5i öneririm ama fazla bekletme saçında koyu olabilir.

Demek istediğim şu fotoğrafta ki halden çıksam da başka birşey istemiyorum..Bi kaç ton koyu v.s hiç farketmez...yeter ki bu renkten nasıl kurtulabilirim evde =?:17:

eski saç rengim de buydu...Buna dönsem, en güüzeli olur...Buna dönebilir miyim acaba:S

oo ben çok yakıştırdım bu rengi sana :)ve saçların daha sağlıklı duruyor,bende kullanmıştım bu rengi,sonra saçımı sarıya çevirmiştim çevirmez olaydım saçlarım mahvetti oreal,canm dediğim gibi çikolata kahveye dönersen zaten akar o renk 2 3 hafta sonra,burdaki renk içinde saçındaki boya biraz aktıktan sonra bakır boyarsın tutar zannımca..

karamel tonları olabilir, ya da sarı-kahvemsi...

Koleston 7.1 i de mecburen çöpe atacağım...:5:

asla asla asla sakın kumral tüp boya alıp sürme saçına hüsrana uğrarsın daha önceki konularıma bakabilirsin istersen kumrala boyadıktan sonra yeşillikten kurtulmak için konu açmıştım,karar senin tabiki,ben sadece benim başıma gelen şey seninkine gelmesin die yazıyorum,karar senin sonuçta

Back
X