Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim nasıl sizce? yardım

bence ikiside yakışmış,
ama kızıl bi kızda bu kadar mı hoş durur dicem ,izninle...

Benimde kizil daha cok hosuma gitti normalde öyle sac tonlarini pek begenmiyorum ama sana süper yakismis ;-)

albümüme bakama fırsatın olursa orda bakır tonlarımı görebilirsin. zamanla bakır tonuna geçeceğim. kuaförüme göre 1 ay sonra bakır olurmuşum hihoyyyt tşekkürler.

hangi renk olduğunu bilmiyorum :1no2: mix boya değil onu çok iyi biliyorum.

herkese çok teşekkürler. fikirleriniz benim için önemliydi. kahkül kestirsem mi diyorum :hulya:

ben albumune baktımda bence baıra dönme bu kızıl daha cok yakışmıs kesinlikle

canım valla bence kızıl renk sana daha çok yakışıyormuş ama tabii sen hangi rengi
kendine yakıştırıyorsan o renkte kal kızıl zor bir renk sonuçta
sürekli boyatman gerek saçında kızılın ii tutması gerek
ve sürekli olarak banyoda felan akıyor benimde bi zamanlar saçlarım kızıldı ve
yastığımı yorganımı banyoyu her yeri mahvediyordu bende tutmadı maalesef kızıl
bende sonradan vazgeçtim zaten kızıldan ama sen hangi renket kendini güzel
hissedioyarsan o renkte kalmalısın muhakak bence yerimseniben bu arada maşallah çok güzelmişsin

kendinde çok güzelsin maşallah.........kesinlikle kızıl yakışıyo...kızılı sevmeyen biriydim ama ilk defa birinde bu kadar hoş durduğunu gördüm o kadar diyim sana ...

bence de ikiside çok hoş ...Ben bu kadar kızıl kullanamam heralde ama sana yakışmış...

kızılın tonu çok güzel çok canlı sana da çok yakışmış zamanla sıkılır değiştirirsin zaten ama iki resimden hangisi dersen tabiki kızıl :)

ne yapsan yakışır çok güzelsin maşallah canımm ammaaaaaaa kesinnnlikleee kızılllll sositososito teninle gözlerinleee süper olmuşşş değiştirmekle çok iyi yapmışsıınnnvereliniortak

kahve rengi saçla daha soft görünüyosun.kızılla daha dikkat çekici.bence kahve rengiiii
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…