Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim nasıl sizce? yardım

canım kızılına bayıldım adını öğrenme şansın varsa burdan yazarsan sevinirm.....ayrıca tek kelimeyle kızıl saçlı halin harika dier renk seni daha solgun göstermiş kızıl yüzüne renk katmış

bence kahverengi daha güzel hemde doğal :)

bence kahverengi daha hoş :) :)

Süperrrrrrr ben de bu rengi kullandım sonra farklı tona geçtim

onu da koyayım bir sonraki aşaman senin de bu olur kesin kaydirigubbakcemile3

çok güzel bi kızsın bence.onun için aslında ikiside güzel.
kızıl daha havalı durmuş kahverengi daha doğal durmuş..

2si de yakşmş ama kızıl efsane olmş bence:) zor bi renk ama cabuk gidio bu ton kızıllar banyoda feci akıo renk soluo falan

kızıl çok yakışmış
çok güzel çekiçi olmuşsun
ama ben doğal kaynak kadın olduğum için ben kızıla cesaret edemezdim ama senin tarzına kızıl gider merak etme yaş ilerledikçe kahveye dönersin ama şimdi yüzüne yaşına enerjine uygun kızıl diyorum son noktayı koyuyorum buda noktası

kesinlikle kızıl sana ayrı bi hava katıyo bnce değiştirme ben normalde kızıl rengi sevmem ama sana çok yakışmış cnm

cnm kızıl sana yakışmış ama çok dikkat çekici geldi bana. kahvede yakışmış ama kahvenin daha değişik tonlarını deneyebilirsin eminim çok yakışır sana.böyle çok açık kahveler biraz sarımsı gibi onlar insanı çok havalı gösteriyo sanada yakışacağından eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…