• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengım konusunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xyz89

Ziyaretçi
:1ninca:saclarımı bı sıyaha boyattım artık hıcbır renke gecemıyorum tutmuyor sıyahın ustunu hıcbırrenk sıyaha kakılıp kaldım ve cok sıkıldım sıyahtan ne olur yardım edın ne yapsam da acık renklere donsem acil cevap:1ninca:

Canım siyahı açmak çok zor koyu kestane ve siyah birbirine yakın renkler ama koyu kstane açılabilir kolayca siyah zor açılır.
Kuaföre gidip açtırman gerekio malesef

Canım siyahın akması gerekir siyah boyanın üzerine hiç bir renk tutmaz.
İyi bir kuaförde açtırman lazım saçlarının yanmaması için.

bana saç boyası satan bi kadın dediki saçlarım siah üstüne ne boyarsam tutar dedim ne zaman boyadın dedi 6 ay oldu dedimm eğer yeni boyamıs olsaydınn siyaha üzerinede hemen çok açık bi sarı boyardın kahve tonlarını tuttururdun ama suan zor dedi :S:S ama nekadar doğrudur bilemem

Alla alla ilk defa duyuyorummCADIARZU

valla güzelim bende ilk defa duydum ama nekadar doğrudur bilemem denemek isterimde tutarmı tutmazmı bide aklımda başka bi renk var ondan :))

Bence deneme riske atmaya değmez saç bu sonuçta:umursamaz:

palette yogun renk acıcıyla acanlar var burda
o konuyu bi oku istersen cnm..

hımmmm bir deneyım sıyah ustune kahve tonu yapsam zamanla acılır mı sıyahı daha bu aralar boyadım

siyah üstüne kahve tonu olmaz, tutmaz..en iyisi işini bilen bi kuaföre gidip siyahı sildirip, üstüne istediğin rengi boyatmak..bu işlemler saça biraz zarar veriyor ama bi süre iyi bi bakımla saç kendine geliyor..evde istediğimiz rengi elde edicez diye boya üstüne boya yapıyoruz, bu da çok mantıklı olmuyor..

tutmaz ama aktıkca acılır mı dıye

Back