- Konu Sahibi anzer_bali
-
kızıl kestane çok yakışır diye düşünüyorum, bunuda bir düşün bence
bence de boyatma =) sonra cok pişman olursun.eğer bi değişiklik istiosan.balyaj attırabilirsin aralarına.
Kızıla boyat bence.
canım kızıl kullandım ve çok beğenen olduğu kadar beni çok büyük gösterdiğini söyleyenlerde oldu
hemde saçım çabuk uzadığı için 20 gün sonra çok kötü bi hal alıyo saçım hemen boyanması gerekiyo.. kızıl bakımı çok zor ya..
canım ileride çok pişman olursun tamamen boyatma saçını balyaj attır aralarına veya uçlarına hatta krepe balyaj
ama aralarına attırırsan kesinlikle sık sık olmasın röfle gibi çok itici oluyor öyle
bak bu modelleri doğal saçının uçlarına veyahut aralarına deneyebilirsin çok farklı bi hava katar
Eki Görüntüle 473857 Eki Görüntüle 473858
ilk resim gölge değil mi?
Valla ne bileyim içimden o geçti.
Büyük gösteriyorsa boşver o zaman.
Gösterdiğin renk de yakışır bence.
canım ileride çok pişman olursun tamamen boyatma saçını balyaj attır aralarına veya uçlarına hatta krepe balyaj
ama aralarına attırırsan kesinlikle sık sık olmasın röfle gibi çok itici oluyor öyle
bak bu modelleri doğal saçının uçlarına veyahut aralarına deneyebilirsin çok farklı bi hava katar
Eki Görüntüle 473857 Eki Görüntüle 473858
ay canım bunlarıda beğendim ki bennn..
ya canım kardeşim kızıl gölge yaptır diyo bi arkadaşı yaptırmış herkes çok beğenmiş..
bu resimlerin gölgeli olanından var mıdır?? ya da saçımın uçlarına yaptırabileceğim bişeyde olabilir.. tavsiyelere açığım..
eğer tenin koyuysa açık renkler çok hoş olucaktır. iyi bi kuaför bulup balyaj attırabilirsin. geçişler iyi sağlanmayınca kötü durur oyüzden kuaförünü iyi seç.
ama yaşın daha genç olduğu için bence tek renk küllü kumral boyayıp zamanla rengini aşama aşama açman daha mantıklı.
bence elleme saçnı doğal kalsın değişiklik istiyorsundur ama sonra uzun bir süre kendi saçına dönemeyeceksin bu arada atiyenin saçı tek boyayla olmamış arada ışıltılar var çok sıkıldıysan ombre saç diyorlar öyle bişey yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?