• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim hakkında yardım..

anzer_bali

Aşk mümkün müdür hala?
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
5.126
13
158
Diğer
kızlar merhaba.. ben saçımı boyatmak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim küllü kumral diyorlar sanırım o renk ya da daha açık kahverengi istiyorum şimdiki halimden.. ten rengim esmer ama çokta esmer değilim hafif bronz diyelim..
resmimi koyuyorum bi fikir verirseniz çok sevinirim.. etrafımdaki herkes boyatma saçının doğal rengi herkesin istediği bir renk dediler biraz hevesimi kırdılar açıkçası:(
bu arada bu saçımın doğal rengi ve doğal hali

Eklentiler

• $me.jpg
    $me.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
bence de boyatma =) sonra cok pişman olursun.eğer bi değişiklik istiosan.balyaj attırabilirsin aralarına.

bence de boyatma =) sonra cok pişman olursun.eğer bi değişiklik istiosan.balyaj attırabilirsin aralarına.

aslında ünide bir dönem kızıl kullandım ama saçım çabuk uzadığından ve aradaki renk vardı çok belli olduğundan 20 günde bir boyatmak zorunda kaldığım için siyaha boyattım öyle öyle kendi rengine döndü zamanla..
şimdide öyle kendi rengime dönmek istersem zor olmasın diye bu rengi istiyodum :(

Kızıla boyat bence.:6:

canım kızıl kullandım ve çok beğenen olduğu kadar beni çok büyük gösterdiğini söyleyenlerde oldu :1:
hemde saçım çabuk uzadığı için 20 gün sonra çok kötü bi hal alıyo saçım hemen boyanması gerekiyo.. kızıl bakımı çok zor ya..

canım kızıl kullandım ve çok beğenen olduğu kadar beni çok büyük gösterdiğini söyleyenlerde oldu :1:
hemde saçım çabuk uzadığı için 20 gün sonra çok kötü bi hal alıyo saçım hemen boyanması gerekiyo.. kızıl bakımı çok zor ya..

Valla ne bileyim içimden o geçti.:31:

Büyük gösteriyorsa boşver o zaman.:1::1::1:

Gösterdiğin renk de yakışır bence.:29:

canım ileride çok pişman olursun tamamen boyatma saçını balyaj attır aralarına veya uçlarına hatta krepe balyaj
ama aralarına attırırsan kesinlikle sık sık olmasın röfle gibi çok itici oluyor öyle

bak bu modelleri doğal saçının uçlarına veyahut aralarına deneyebilirsin çok farklı bi hava katar

Eki Görüntüle 473857 Eki Görüntüle 473858

Son düzenleme:
canım ileride çok pişman olursun tamamen boyatma saçını balyaj attır aralarına veya uçlarına hatta krepe balyaj
ama aralarına attırırsan kesinlikle sık sık olmasın röfle gibi çok itici oluyor öyle

bak bu modelleri doğal saçının uçlarına veyahut aralarına deneyebilirsin çok farklı bi hava katar

Eki Görüntüle 473857 Eki Görüntüle 473858

ay canım bunlarıda beğendim ki bennn..
ya canım kardeşim kızıl gölge yaptır diyo bi arkadaşı yaptırmış herkes çok beğenmiş..
bu resimlerin gölgeli olanından var mıdır?? ya da saçımın uçlarına yaptırabileceğim bişeyde olabilir.. tavsiyelere açığım.. :1:

bence elleme saçnı doğal kalsın değişiklik istiyorsundur ama sonra uzun bir süre kendi saçına dönemeyeceksin bu arada atiyenin saçı tek boyayla olmamış arada ışıltılar var çok sıkıldıysan ombre saç diyorlar öyle bişey yap

eğer tenin koyuysa açık renkler çok hoş olucaktır. iyi bi kuaför bulup balyaj attırabilirsin. geçişler iyi sağlanmayınca kötü durur oyüzden kuaförünü iyi seç.
ama yaşın daha genç olduğu için bence tek renk küllü kumral boyayıp zamanla rengini aşama aşama açman daha mantıklı.

ay canım bunlarıda beğendim ki bennn..
ya canım kardeşim kızıl gölge yaptır diyo bi arkadaşı yaptırmış herkes çok beğenmiş..
bu resimlerin gölgeli olanından var mıdır?? ya da saçımın uçlarına yaptırabileceğim bişeyde olabilir.. tavsiyelere açığım.. :1:

bakarım tatlım bulabilirsem eklerim sana
bu modellerin kızılınıda düşünebilirsin tabiki çokta hoş olur:34:

eğer tenin koyuysa açık renkler çok hoş olucaktır. iyi bi kuaför bulup balyaj attırabilirsin. geçişler iyi sağlanmayınca kötü durur oyüzden kuaförünü iyi seç.
ama yaşın daha genç olduğu için bence tek renk küllü kumral boyayıp zamanla rengini aşama aşama açman daha mantıklı.

evet o yüzden açık renk istiyodum bende..
kuaförüm iyi çok şükür onda problem yok.. :31:

bence elleme saçnı doğal kalsın değişiklik istiyorsundur ama sonra uzun bir süre kendi saçına dönemeyeceksin bu arada atiyenin saçı tek boyayla olmamış arada ışıltılar var çok sıkıldıysan ombre saç diyorlar öyle bişey yap

evet öyleymiş..
gölge ya da balyaj yaptırıcam sanırım ya.. boyadan vazgeçmek üzereyim..

Back