S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #1 bu resimde thalianın saç engi çok güzel yaa ... bende bu renkte istiyorum ama ben esmerim yani tenim koyu... ve kaşlarım siyah ... saç rengim böyle olup kaşlarım siyah olursa ( kendi kaş rengim ) nasıl olur çok abes durmaz dimi ??? bide benim saç rengim koyu böyle olabilmesi için açmammı gerekiyo ??? son soru bu renk tam olarak nedir ??
bu resimde thalianın saç engi çok güzel yaa ... bende bu renkte istiyorum ama ben esmerim yani tenim koyu... ve kaşlarım siyah ... saç rengim böyle olup kaşlarım siyah olursa ( kendi kaş rengim ) nasıl olur çok abes durmaz dimi ??? bide benim saç rengim koyu böyle olabilmesi için açmammı gerekiyo ??? son soru bu renk tam olarak nedir ??
_ALmiNa_ bitti. Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 391 83 298 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #2 bence abes durmaz kaşlar kapkara saçını platin boyatan bile var seninki neden olmasın... Son düzenleme: 10 Mayıs 2010
E elifce61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 68 1 86 Trabzon 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #3 niye olmasın hiç olmadı kaş renginide açtırırsın
Tarcinli_Kurabiye Esta Piti Piti :) Kayıtlı Üye 17 Aralık 2009 1.512 6 116 İstanbul 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #4 Bence kaş rengini de açtırırsan gayet hoş olur
S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #5 _ALmiNa_ .!.: bence abes durmaz kaşlar kapkara saçını platin boyatan bile var seninki neden olmasın... Genişletmek için tıkla... evet doğru söylüyosun bende görüyorum kaşları kapkara ama saç rengi açık olanları ... arkadaşlar çok teşekkür edrim ilginize :))) kaşlarımın rengini seviyorum ben yaa yani açtırsam güzel olmayacakmış gibi geliyo bana ayy bilmiyorum yaa .... tenimde koyu olduğu için tereddüt ediyorum açıkçası. ama bu rengi evde kendim tutturamam sanırım bir kauföre gitmem gerekecek ....
_ALmiNa_ .!.: bence abes durmaz kaşlar kapkara saçını platin boyatan bile var seninki neden olmasın... Genişletmek için tıkla... evet doğru söylüyosun bende görüyorum kaşları kapkara ama saç rengi açık olanları ... arkadaşlar çok teşekkür edrim ilginize :))) kaşlarımın rengini seviyorum ben yaa yani açtırsam güzel olmayacakmış gibi geliyo bana ayy bilmiyorum yaa .... tenimde koyu olduğu için tereddüt ediyorum açıkçası. ama bu rengi evde kendim tutturamam sanırım bir kauföre gitmem gerekecek ....
esravedat Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2010 23 0 86 Ankara 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saref #6 renk karamel hafif bakır var.kuaförden bu renk peruk al dene herkeze yakışmıyor karamel koyu ton sen esmer dene derim..kaçlar saça uydurulur düşünme.
renk karamel hafif bakır var.kuaförden bu renk peruk al dene herkeze yakışmıyor karamel koyu ton sen esmer dene derim..kaçlar saça uydurulur düşünme.