Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi seçimi

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
arkadaşlar tenim esmer gibi,hatta esmer.saçlarım bakır kumral..karamele de benziyor.yaşım 17
bir hafta sonra saçlarımı kestirip boyatacağım.çikolata kahve düşünüyorum ama kimisi yüzünü kapatır açık renk yap diyor,kimisi güzel olur bakır renkler seni sarı gibi gösteriyor diyor.
fikirlerinizi alabilir miyim?

cnm böyle ten rengine ykn ceviz kabuğu gibi renklerden uzukdur.

açık karamel bal köpüğü tarçın bakırı tavsiye ederm

ama yaşım büyük değil ya şimdi liseye de gidiyorum çok dikkat çeker o..ama o renkler turuncuya dönüyor,öyle olunca da rengim sapsarı gözüküyor
tarçın bakır hiç olmaz valla iğrenç olurum

Son düzenleme:
hımm hklsın cnm neva color gizemli kahveyi önrrm çok hoş olur sende ama ya boyadıktan sonra açıcı sür yada saçnı aç öyle bya drm

Boyadıktan sonra açıcı kullanmanın ne anlamı var ki ? saçı turuncalaşır rengini kaybeder.. Koyuysa rengin açık renk istiyorsan saçına tutmazsa önce rengini aç saçının aşırı bi turunculuk oluşursa Küllü kumral yada Küllü sarıya boya illaki küllü bi renk olsunki turunculuğunu kırsın üzerinede istediğin rengi boya canım..

canım saçlarım koyu değil o kadar kuaför açmaya gerek yok dedi

dur resim koyabilirsem koyucam

rengarenk
uçları sarımsı,üstler bakır kumral.. siyah yok o gölgedir ya..

Ben esmerlere açık renkleri yakışrımıyorum canım.. Çikolata kahve gayet güzel olur hem aralarına kahvenin 1 2 ton açığı balyaj attırabilirsin hem doğal görünür hem yakışır hemde kahve tonları esmerlere uyum sağlıyor balyajla beraber kahvenin tonlarıyla daha bi hoş durur ..

ya yakışana yakışıyo da bende bi tuhaf duruyo
tamam öyle yaptırırım o halde sağol ilgilendiğin için =)

cnm alnmada sçlrın çok kötü ve ben boydktn snra açıcı kullndım aralara sürdüm röfle gibi oldu.

Aralara sürersen evet röfle havası verir ama sn boyadıktan sonra açıcı sür demişsin röfle-balyaj tarzında açtır aralarını dememişsin ona istinaden boyadıktan sonra açmanın bi manası yok dedim..

Eki Görüntüle 216365

bunu da ekliyim dedim.. o kadar turunculu değil yani..

baLm sağol canım bakıyorum hemen

Rica ederim canım.. diğeri resimden dolayı kötü çıkmış burda gayet normal görünüyor saçın bu rengin üzerinede çikolata kahve tutar zaten bende baktım biraz konulara şimdi çoğu kişi çikolata kahve demiş canım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…