- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Kızılll kesinlikle.Kızlar beyaz tenliyim hafif tombiğim yüzüm güzel gözüksün istiyorum ve yaşım 23 çok büyük durmak istemiyorum hangi rengi önerir siniz kızıl falan olurmu
kendı saçınız ne renk ? kahve tonları olabilir kumral olabilir açık kestane falan diğer bütün renkler ultra kadınsı yapar ve yaş atar kızıl çok masraflı sarı da öyle (15 günde 1 dip boya ister )Kızlar beyaz tenliyim hafif tombiğim yüzüm güzel gözüksün istiyorum ve yaşım 23 çok büyük durmak istemiyorum hangi rengi önerir siniz kızıl falan olurmu
Biraz akınca ve sürekli fönlü falan olmayınca basit duruyor bence kızıl, yani nasil desem, paçoz bakımsız gibi görünüyor.Bi de kizil boya beladir cimcik kadar dibin ciksa siritir dogduguna yaptigina pisman olursun cunku donmesi de zordur kizildan
Şuan ombre gerçeği koyu kahveKendi renginiz nedir?
Biraz akınca ve sürekli fönlü falan olmayınca basit duruyor bence kızıl, yani nasil desem, paçoz bakımsız gibi görünüyor.
Sarı renk ve ombre türleri için de geçerli bence bu tespit, oonlar da akınca kaka rengine dönüyorAnkara sokakları kaka rengi saçlı ortayaşlı kadınlarla dolu. Kızıl akınca sanırım turuncudan hallice bir renge dönüyor o da çok fena
Boya yapıyorsan ve doğal saç renklerinden farklı bi renkse çok özen göstermek gerekiyor bence, hem renkli olsun hem de düz salıp çıkayım veya atkuyruğu yapayım demek olmuyor
Ben de hiç boyatmadım, 33üm, 34 olmak üzereyimGençsen, beyazın da yoksa boyayı gerçekten anlamıyorum saçını yıpratmak için üstüne tonla para veriyorsun ... ben 35im, bu yıl beyazlarım arttı ama boyamamak için adeta direniyorum. Boya hem yapay duruyor, hem saçı kurutuyor, bence uzak durulması gereken bir uygulama. Onun yerine saçımı sağlıklı tutarım, boyaya koyacaım parayla güzel şampuan ve saç kremi alırım, kuaförde değişik stiller yaptırırım.
Evet katılıyorum, sari saç ultra bakim istiyor .Saçlarıma son bir yıldır dibi küllü koyu kahve platin balyaj uygulaması yaptırdım.İlk haftalar keratin botox da ekletince muazzam duruyor Sonra ,turunculasmalar, elektriklenme ,kabartma vs çok sorunu çıkıyor. Allahtan mor şampuanlar var .Onlari kullanıyorum. Bir de dip boyaya gittikçe kuaförüm turunculasmayi yüzde 80 alıyor cila ile tekrardan.Kizil da oyle ,yapildigi gibi asla durmuyor.Yani sarı ve kızıl saçlara bulaşmak çok masraf ve bakım gerektiriyor .Sarı renk ve ombre türleri için de geçerli bence bu tespit, oonlar da akınca kaka rengine dönüyorAnkara sokakları kaka rengi saçlı ortayaşlı kadınlarla dolu. Kızıl akınca sanırım turuncudan hallice bir renge dönüyor o da çok fena
Aynen, benim beyazlarım boyadan sonra çok arttı. Irsi diyeceğim ama erkek kardeşim 36 yaşında birkaç tel ancak beyazı var. Ben nineme dönmek yolunda ilerliyorumGençsen, beyazın da yoksa boyayı gerçekten anlamıyorum saçını yıpratmak için üstüne tonla para veriyorsun ... ben 35im, bu yıl beyazlarım arttı ama boyamamak için adeta direniyorum. Boya hem yapay duruyor, hem saçı kurutuyor, bence uzak durulması gereken bir uygulama. Onun yerine saçımı sağlıklı tutarım, boyaya koyacaım parayla güzel şampuan ve saç kremi alırım, kuaförde değişik stiller yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?