- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım o daha kızılımsı bır renk senın saçına daha vurucu bı renk lazım hem ayrıca exalence serısı daha ıyı kapatır dıgerı amonyaksız ya dogal saçlara ıyı canım sen benım dedıgımı yap dedgm gıbı once açık kısımlar dıplerı boya 30 dk bekle .sonra uclara surtşk ederim canım dediğin renge boyamaya karar verdim ama kestane şekeride var ona yakın o nasıl olur bana ?
uygun renkler canım ama saçın madem okadar açık bır renk çikolata karamelı yadrgayabılırsın bence sen yaz saçı yap bal kahve dıye bır rengı yokda bal kopugu var buysa eger kesınlıkle bunu yap canım hemde amonyaksız guzelım dogal saçınızı yıpratmayınyeni topiğiniz hyrlı olsn cnm cok yararlı bi topik olmuş tbrk ediorum hemen soruma gecıyım cvplarsanız cok mutlu olurumakannehir saclarım omzumdan braz asagıda ince telli orta kumral aralarında iki ton acık gölgelerim var. bugday tenliyim kahverengı gözluyum kaşlarım da seyrek khverengı.loreal casting serisnden bal kahve ve cıkolata karameli begndm özellikle amonyaksız oldukları için tercıh etme sebebım oldu zaten sacım ince telli yakmak istemem sacımı.yasakkelime sizce dgru renkler mı terch etmşm teşşekr ederım:enbuyukkk::1hug: sizin önerebılecegınız renkler varmı:1hug:
mirinacım bende bir soru sorabilirmiyim? ben sarı sac istyorum sacım koyu kumral koleston sarı aldım sacımın bir kısmında denedim sacım oksicemle acmış gibi oldu sence ne ne yapmalıyım hangi boyayla kaç numarayla boyamalıyım derya baykalın sacı gibi istyorum cvp verirsen sevinirim opuyorumnanaktan
o halde onu al canım uygun guzel bır renk
sende kuzucum avatarın superopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/364729-palette-yogun-acici-yardim.html canım şu konuya bakıp banada yardım edebilir misin şimdiden teşekkür ederim
o mınık kuşumm bnm teyzesiiii:ecrin_bebek::1hug:
.............
merhaba kızlar ben bu sacı istiyorum :) kuaföre yaptırcam ama ne söylemeliyim resmide göstericem sizinde fikrinizi almak istedim
resmi kaydetmemiş ya yapamadım kızlar
tşk ederim canım dediğin renge boyamaya karar verdim ama kestane şekeride var ona yakın o nasıl olur bana ?
merhaba kızlar ben bu sacı istiyorum :) kuaföre yaptırcam ama ne söylemeliyim resmide göstericem sizinde fikrinizi almak istedim
resmi kaydetmemiş ya yapamadım kızlar
ben de buna yakın bir renk istiyorum cok hos..haftada bir kez maşa yapmak sacı cok yıpratır mı? yıpranmaya karsı önerebileceginiz en etkili maske serum vs. nedir?
canimin ici boyami aldim ama acik kahve senin dedigin renkle cok az bi farki var kestane kahve biraz cook koyu geldide :)) buda tam kahve ama palette lorealde yoktu bu renk insallah guzel oluyr yarin boyayacam digerini boyayali bi hafta oldu ama napalim :)) sana sonsuuuz tesekkurler cicim.sonucu yazarim
canım dıptekı kensı saçınmı kestane gıbı uclarda açılmış kahve duruyor..açıcıyla dıble ucu aynı renk tutturamayabılırsın sacı yıpratma ıhtımalın var ılla açacam dıyorsan ben sacım kestaneyken yaklaşık 4 ayda yavas yavas aça aça harıka bı renk elde etmısdım tabı benım saclar cok kalın tellı ve gur ondan sıkıntım olmadı sacımın ustune renk gecmedıgm halde boya sanıolardıoysa sadece açıcıydı..ama sende aynısımı olur bılmem..
kendi saç rengim öyle canım peki ben kahve köpüğünü açmadan elde edebilir miyim yani illaki açcam demiyorum öyle bir şansım varsa açmadanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?