- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
meslela çikolata kahve ne dersin oda yüzüme soluk bi sarımsı yansıma verirmi yoksa canlımı durur??
bu arada çok parça parça oldu ama saç boyum omuzlarımda,,kahkülle kullanıyorum genellikle topluyorum topuz falan:) hemşireyim beyaz ve lacivert forma üstüne kullanıcam genellikle :) (her ayrıntıyı vereyim dedim ) kaşım kirpiğim açık renk ve seyrek ama dökmezse boyayabilirim alnım çoook açık..saç diplerim yağlı ama saçlarım kuru..5 sene önce röfleliydim ama saçımın üst kısmındaki güneş gören yerler hep yanmış gibi duruyor kabarıyordu mısır püskülü gibi.röfleyi bırakında yavaş yavaş düzeldi.
hehe senin saç rengini,saç tipini ve cilt tonunu okuyunca kendimi okuyormuş gibi oldum.zemuszemus benim saçımda röfle vardı ,cildim çok daha soluk gösteriyordu,birde sarıdan çık sıkılmıştım.Şiödi saçımı kumral ve karemeli karışıtırıp boyattım kuaföre sarıdan çok daha kullanışlı oldu,en azından yüzüm daha canlı durdu.Nacizane fikrimi söyeleyim dedimzemuszemus
canıııım teşekkür ederim ama ben senin renkleririni tutturamam malumm kızıl(
canım selam..saçların oldukça yıpranmış..kendi saç rengını tam anlıyamadım ama sanırım asıl rengın kahve kumral gbı..şuan saçının dıbı yeşil kahve (küllü yani) uçlar koyu kızıl degılmı? oldukca güç bır renk şimdı dıpler belki hallolur ama uçlardakı kızıllıgın gtmesı için ya uçlarını baya bır kestırıp kestaneye boyayacaksın yada beyaz sabunla 2-3 hafta yıkayıp rengın akmasını saglayıp ıyı bor kuafore gidip sılme işlemı yapılıp kendı saç rengın baz geçilecek...siyahh kızıl falan unut bunları donulmesı zor renklere gırme kendı saçına ulaşmaya çalış bu ıkısınden bırıne karar ver banada soyle ona gore onerımı rengı ve boyayı soylıyım...merhaba , iyi niyetin için teşekkür ederim öncelikle...benim saçlarım orta çok ince tellide değil çok kalında.ama az saçım var düze yakın dalgalı..tenim sarıya dönük beyaz yani solukgözlerim koyu kahve.kaşım kirpiğim kahverengi şimdi saçıma kendi rengindeyken 9 ay önce saçıma kırmızı hint kınası yaktım bi hata yapıp..sonra 1 ay sonra kızıl kahve boyadım 5 ay öncede patlıcan moru boyadım..bu boya akınca gene kızıl kaldı bende.kahve tonuna döneyim belki yakışır dedim bronz kahve boyadım saçlarımın uçları koyu kızı kendi saçımın oldugu yerler cildim kadar soluk sarımsı bı kahve oldu ( napayım nasılsa bu kızıl kınadan kurtulus yok deyip tekrar kıızıl serisinemi döneyim? yada siyaha boyasam cok kötümü durur bende tenim parlar belkide dedim zıt renkler benim istediğim yumuşak sarı falan belki ama oda mümkün değil şu aşamalarda.şimdi tekrar boyayacam sence ne renge boyayayım ?yardımını bekliyorum..şimdiden tşler bilmiyorumkismile
canım benım arkadaşın saçında kızıllık var uclar yogun olur dıpler turuncu olmaz yıne akabılır..kızıl yansımalı olmamalı ve dıp ıle uca farklı renkler uygulanmalı oldukca zor..bu arada burayı sadece kendım cevaplamak için açtım soyledıgım gıbı uzman oldugum için sizler önerılerınızı başka topıklerden yaparsanız sevınırım..cunku bızzat kendım ılgılenmek ıstıyorum..yanlış yonlendrme olmasınboshayallersmilemeslela çikolata kahve ne dersin oda yüzüme soluk bi sarımsı yansıma verirmi yoksa canlımı durur??
benim cok gür saclarim var, düzlestirici yüzünden cok yiprattim 1 sene icinde
yaklasik 2 aydir düzlestirici kullanmiyorum ve kürlerle saclarimi birau düzeltmeye calisiyorum
yazin dügünüm var o zamana kadar biraz düzelmesini istiyorum.
bana dogal bi kür veya bi ürün önerebilir misiniz
once bır boyana karar ver sonra saçın için bakım kuru yaparız..perçem genıs alın için uygun bır modelbu arada çok parça parça oldu ama saç boyum omuzlarımda,,kahkülle kullanıyorum genellikle topluyorum topuz falan:) hemşireyim beyaz ve lacivert forma üstüne kullanıcam genellikle :) (her ayrıntıyı vereyim dedim ) kaşım kirpiğim açık renk ve seyrek ama dökmezse boyayabilirim alnım çoook açık..saç diplerim yağlı ama saçlarım kuru..5 sene önce röfleliydim ama saçımın üst kısmındaki güneş gören yerler hep yanmış gibi duruyor kabarıyordu mısır püskülü gibi.röfleyi bırakında yavaş yavaş düzeldi.
canım selam..saçların oldukça yıpranmış..kendi saç rengını tam anlıyamadım ama sanırım asıl rengın kahve kumral gbı..şuan saçının dıbı yeşil kahve (küllü yani) uçlar koyu kızıl degılmı? oldukca güç bır renk şimdı dıpler belki hallolur ama uçlardakı kızıllıgın gtmesı için ya uçlarını baya bır kestırıp kestaneye boyayacaksın yada beyaz sabunla 2-3 hafta yıkayıp rengın akmasını saglayıp ıyı bor kuafore gidip sılme işlemı yapılıp kendı saç rengın baz geçilecek...siyahh kızıl falan unut bunları donulmesı zor renklere gırme kendı saçına ulaşmaya çalış bu ıkısınden bırıne karar ver banada soyle ona gore onerımı rengı ve boyayı soylıyım...
canım benım arkadaşın saçında kızıllık var uclar yogun olur dıpler turuncu olmaz yıne akabılır..kızıl yansımalı olmamalı ve dıp ıle uca farklı renkler uygulanmalı oldukca zor..bu arada burayı sadece kendım cevaplamak için açtım soyledıgım gıbı uzman oldugum için sizler önerılerınızı başka topıklerden yaparsanız sevınırım..cunku bızzat kendım ılgılenmek ıstıyorum..yanlış yonlendrme olmasınboshayallersmile
selam benımde gur saçlarım var bı ara benımde cok yıpranmıştı saçın kuru sanırım yazmamışsın ama yaglı deıl anladıgım kadarı ıle..canım mecıt efendının aktarlarda saç ıcın bır yagı var karışımı onu al ve uygula..haftada 2 kez saç uçları dıbıne yedır cok kuruysa gerekırse geceden yap yat sabah yıka ben oyle yapıyorum kuru degılse 40 dk beklet yıka..ben şampuanımın ve saç suyumun içine de damlatıyorum ( gunluk taramak ıcın,)
mecıt efendının yanı sıra zeytınyagı da ıyı gelır ama uclarına ısıtarak yedırmelısın..sıcak sıcak daha ıyı emer..ama mecıtte zaten oda mevcut sonuclarını beklıyorum..
once bır boyana karar ver sonra saçın için bakım kuru yaparız..perçem genıs alın için uygun bır model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?