hoşgeldin öncelikle...resim yüklemek bir kaç aşamalı...inanın ben de bugün ilk kez resim yükledim siteye... tarçınla saç rengi açmak topiğine....öğrendiğim şekliyle size aktarayım:
ilkin mesaj yazılan pencerenin üstünde bulunan ikonlardan; büyük A ikonunun sağında bulunan eklentiler butonuna tıklıyorsunuz. sağda dosya ekle sekmesi var,kırmızı bir sekme.....sonrasında dosyaları seç butonuna tıklayın.... oraya tıklayıp pcnizden veya webden resim yüklüyorsunuz ve upload ediyorsunuz.....bar işlemini tamamladığında içeriği ekle ve bitir diyorsunuz...böylece mesaj pencerenize bir resim kodu yüklenmiş oluyor.....sonrasında mesajınızı yazıp cevapla dediğinizde resim eklenmiş olacak...hepsi bu kadar... aynı mesaja 2.kez yeni bir resim yüklemek isterseniz de bunu aynı aşamalardan geçerek yapıyorsunuz fakat gelişmiş düzen ayarı devreye giriyor önünüze gelen arayüzde bu sefer....işlemin geri kalanı da aynı şekilde sonlanıyor..kolay gelsin
bu renge benzer loreal casting creme 535 var benim bildiğim,,bi göz atın isterseniz....(saçınız kestane tonlarında ise %95e kadar doğru tonu yakalama şansınız var)
Saç rengi çok hoş kuaforumde pc olmadığı için gösteremiyorum kendim boyamaya karar verdim 59:saç rengim koyu kahve boyatalı 2 ay oldu.Bu renge nasıl ulaşabilirim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
bu renge benzer loreal casting creme 535 var benim bildiğim,,bi göz atın isterseniz....(saçınız kestane tonlarında ise %95e kadar doğru tonu yakalama şansınız var)