• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda fikir verir misiniz?(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ojem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
4
0
36
İstanbul
SLm kızlar siteye yeni üye oldum...:71:Çok hoşuma gitti:69:Yanlız size sormak istediğim bir saç rengi vardı resim yükleyemedim :(:14:

SLm kızlar siteye yeni üye oldum...:71:Çok hoşuma gitti:69:Yanlız size sormak istediğim bir saç rengi vardı resim yükleyemedim :(:14:

hoşgeldin öncelikle:21:...resim yüklemek bir kaç aşamalı...inanın ben de bugün ilk kez resim yükledim siteye:30:... tarçınla saç rengi açmak topiğine....öğrendiğim şekliyle size aktarayım:
ilkin mesaj yazılan pencerenin üstünde bulunan ikonlardan; büyük A ikonunun sağında bulunan eklentiler butonuna tıklıyorsunuz. sağda dosya ekle sekmesi var,kırmızı bir sekme.....sonrasında dosyaları seç butonuna tıklayın.... oraya tıklayıp pcnizden veya webden resim yüklüyorsunuz ve upload ediyorsunuz.....bar işlemini tamamladığında içeriği ekle ve bitir diyorsunuz...böylece mesaj pencerenize bir resim kodu yüklenmiş oluyor.....sonrasında mesajınızı yazıp cevapla dediğinizde resim eklenmiş olacak...hepsi bu kadar... aynı mesaja 2.kez yeni bir resim yüklemek isterseniz de bunu aynı aşamalardan geçerek yapıyorsunuz fakat gelişmiş düzen ayarı devreye giriyor önünüze gelen arayüzde bu sefer....işlemin geri kalanı da aynı şekilde sonlanıyor..kolay gelsin:55:

$ggggg.jpg $ggggg.jpg Oldu heralde tşkr ederimm :)

Back