Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaç rengi eski haline döner mi ?
meraba arkadaşlar, ben kumral saçlıyım. saçımı mavi-siyah yapmayı düşünüyorum. bir süre kullandıktan sonra eski rengine boyatsam kızıl boyada olduğu gibi akıp sorun çıkarır mı? yani doğal rengime dönmem zor olurmu? yardım ederseniz sevinirim :)
aylarca siyah saçtan kurtulmak için uğrastım açıcıyla actım dipler farklı renk oldu kumral boyadım hala yansımalar var dipler turuncu gibi
siyahtan kurtulmak cok zor
bence deneme bile.ben de açık kumralım ve ne yazık ki siyah saç gibi boyada yok bizim rengimiz.ben de denedim pişmanım kendi rengini tutturamazsın bir daha ya koyu olur ya açık ama doğal saçın gibi olmaz kesinlikle tek yol boyadıktan sonra bırakcaksın dipleri çıkıcak uzayıp kendi doğal saçına ulaşacaksın bu da sabır ister insan kendini çok bakımsız hissediyor saçının doğal rengini bozma derim doğal olanı boyayla yerine getiremezsin...