Yapınca bana da söyleyebilir misinizBen 15-20 gün sonra aynı rengi tutturmayı deneyeceğim, bakalım. :)
Umarım tutar gerçekten çok güzel bir renk :)Tabii ki. Şu an aklımdaki karışımı söylememe nedenim kendime güvenmemem, aklınıza girmeyeyim şimdi.Doğal saç rengim bakırımsı bir koyu sarıydı, güneşte tam olarak bu renk oluyordu hatta, üzerine ilk defa tarçın bakır uygulayınca kendi saçım da açık renk olduğu için tupturuncu oldu fakat cansız, sarı bir turuncu, bununla alakası yok.. Bir de ilk önce dipleri boyamıştım, uçları boyamam lazımmış, tüm saçlarım aynı renk olmasına rağmen benim dipler oldu havuç, uçlar oldu koyu turuncu. Bu sefer farklı bir yöntemle boyayıp, farklı bir karışım hazırlayıp, tutup tutmadığını, ne kadar benzediğini yazarım size. Şans dileyin ki tutsun.
Dibim bakır gibi direk onun üzerine tutmaz mıYoğun saç açıcıyla açıp istediğiniz renge boyayın.
Açınca saç zaten turuncu oluyor ben o sekilde ateş kızılı yaptim.
Ama tabi boya ile bakır normalde kahverengiDibim bakır gibi direk onun üzerine tutmaz mı
Dibine tutabilir ama diger yerlerle ayni olmaz.Dibim bakır gibi direk onun üzerine tutmaz mı
Kınayı nasıl çıkardın saçtan ? Bende de kestane hint kınası var rengini biraz açmak istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum..Dibine tutabilir ama diger yerlerle ayni olmaz.
Benim saçım koyu kumral boya hatta kina vardı ateş kizilina boyadim sadece dibim azcık oldu.
Bende açıcıyı aldim tüm saçıma uyguladım yalniz dipleri en son yapmalısın.
50 dakika beklettim daha azda bekleyebilirsin benim saçım zor açılıyor çünkü turuncu oldu.
Yikadim nemli saçımı hemen boyayla boyadım.
Hint kınası çıkar mi bilmiyorum ama normal kına açıcıyla açıldı bir sorun yaşamadım.Kınayı nasıl çıkardın saçtan ? Bende de kestane hint kınası var rengini biraz açmak istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum..
Açıcı kullanmadım ama palette 7.77 ve 8.77 istediğim gibi olmadı ben de dedim nasıl bir renge boyasam bu rengi elde ederim diye :) boya yıpratmadı galibaSakın saçınızı açmayın, yazık edersiniz güzelim, sağlıklı saçlarınıza. Çok riskli bir şey, saçlarınız lekeli bir şekilde açılabilir, özellikle yıpranmış ve ince telliyse yanıp, kopabilir. Bakır, boyandıkça oturan bir renktir, bence saçlarınızı açmak yerine iki-üç boyama ile renginizin oturmasını bekleyin. Eğer saçlarınız koyu bir renkse bakırı önermiyorum, sürekli dipten gelen saçlarınızı da açmak zorunda kalacaksınız ve saçlarınız güçsüz düşecek, mat ve kopan saçlarınız olacak, sonra kestirmek zorunda kalacaksınız. Bunlara rağmen koyu saçlıysanız ve hâlâ bakır istiyorsanız, güvendiğiniz bir kuaförde açtırmanızı öneririm saçlarınızı.
Saçınızı ilk boyamanız mı? Taban renginiz neydi acaba?Açıcı kullanmadım ama palette 7.77 ve 8.77 istediğim gibi olmadı ben de dedim nasıl bir renge boyasam bu rengi elde ederim diye :) boya yıpratmadı galiba
Taban rengim kahverengi dördüncü boyamam falan oldu :) renk tutuyor ama tam bu renk olmuyorSaçınızı ilk boyamanız mı? Taban renginiz neydi acaba?
Taban rengim kahverengi dördüncü boyamam falan oldu :) renk tutuyor ama tam bu renk olmuyor
Aklımdaki karışımlardan birini yapmışsınız ama tutmamış.Taban rengim kahverengi dördüncü boyamam falan oldu :) renk tutuyor ama tam bu renk olmuyor
Tamamdır sizi bekliyor olacağım :)Aklımdaki karışımlardan birini yapmışsınız ama tutmamış.Benim saçlarım açık olduğu için, sizin de dördüncü boyamanız olduğu için aşağı yukarı aynı renge sahiptir saçımız. Artık taban renginiz bakır olduğuna göre bu tonlar çok daha kolay tutar eminim. Dediğim gibi, ben deneyeceğim aklımdaki karışımı, muhtemelen yirmi gün sonra haber veririm size, saçlarımın dinlenmesini bekliyorum. Kontrol etmeyi unutmayın bu konuyu.
Tam olarak ne renk istediğinizi ve saçlarınızın şu anda boyayla mı, yoksa doğal bir şekilde kahve mi olduğunu söylerseniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, çok araştırma yaptım yeni saçlarımı boyamaya başladığım için. Kızıl ve bakır için şunu demek istiyorum, bence çok istemiyorsanız hiç bulaşmayın. Akıyor, hemen matlaşıyor ve bu kadar akmasına rağmen asla saçtan tamamen gitmiyor..Merhabalar kızlar benim sac rengim kahverengi boyamak istiyorum acıcı kullanmadan sizce nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz biraz farklı renk olmasını istiyorum biraz kızıl gibi mesela kumral tarzı