Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben saçımı siyah boyamak istiyorum göz rengim mavi açık tenliyim sizce nasıl olur?şimdi rengi çikolata karamel karışımı yani fındık kabuğuna benziyo yardımcı olur musunuz şekerler?
merhaba arkadaşlar ben saçımı siyah boyamak istiyorum göz rengim mavi açık tenliyim sizce nasıl olur?şimdi rengi çikolata karamel karışımı yani fındık kabuğuna benziyo yardımcı olur musunuz şekerler?
bence kesinlikle yakısır ama siyahı bikaç yıl kullanan biri olarak bi zaman sonra sıkılmıycaksan yaptır derim yoksa baska renge donmek hele de sarı tonları cok mesakkatlı oluyo.
inanılmaz yakışır,saç ve göz rengin ortaya çıkar.çok sıkılırsan açtırırsın kuaförde cnm hiçbişi olmaz.işini bilen kuaförler orial kullanırken saçı yıpratmıolar.ben de açtırdım koyu renkten,hatta turuncu yaptırdım yani dert etme :)