Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi Yardım Rica Ediyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Canan41a

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
4
8
48
Merhaba, Ankara'dayım ve saçlarımla ilgili azalma sorunu yaşıyorum. Saç mezoterapisinin etkili olduğunu okudum. Acaba yaptıran var mı ? Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler...

Evet hormonal ya da genetik bir sorun çıkmadı. Ama azalma gözümü korkutuyor o yüzden destek için saç mezoterapisinin iyi yanıt verdiğini okudum. Onun için tecrübesi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

D vitamini tahlillerinize baktırdınız mı...benimde azalma ve dökülme mevcut. ve ciddi d vitamini eksikliğim var

Merhaba, Ankara'dayım ve saçlarımla ilgili azalma sorunu yaşıyorum. Saç mezoterapisinin etkili olduğunu okudum. Acaba yaptıran var mı ? Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler...
Slm
Yaptırdınız mi mezoterapi?

Ben PRP yaptırdım bir kere daha Sonrasında hep Mezoterapi ile devam ettim saç dökülmesini durduruyor Ben memnun kalmıştım Eğer çok dökülmem varsa birkaç seans tavsiye ederim ama fiyatları çok yüksek gittiğin kliniği devamlı geleceğini söyle ve indirim iste özellikle üst bölgeme yaptırıyorum iğneyi

X