• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Önerilerinde bulunun lütfen!!!

bonbonseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
239
13
68
Diğer
Mrb kızlar;
Benim babyliss 19 mm saç maşam var.Ama benim istediğim gibi yapmıyo saçımı.
Ben daha doğal bukleler istiyorum.Düğün saçı gibi istemiyorum.
Bana önerebileceğiniz saç maşası varmı yada sizin kullanıp memnun olduğunuz saç maşası
Şimdiden Tşklerrr

canım benimde 19mm remigton var.doğal durması için 25 mm falan olması gerekiyomuş :31:

bende braun ec1 var çok memnunum bendeki baya kalın maşa yapıyor .Sık ve baya dalgalı olsun istiyorsan babylıssn urunlerıde cok guzel

ec1 en kalınları canım baya doğal dalga yapıyor babylıssın cok çeşitleri var ben doğal diye almıştım resmen gelin başı gibi olmuştum gerçekten çok memnunum kalın oldugu ıcın baya saç alıyor kısa sürede maşan bitiyor..

kızlar bende de babylissin 32 mm olanı var.hayatımda kullandığım en güzel saç aleti..saçın müthiş güzel ve doğal durmasını sağlıyor..ama bunu kullanmak için sacın orta diyebileceğimiz uzunluktan biraz daha uzun olması gerekiyor.. :34:

Hımmm.Tşkler canım.
Birşey sorabilir miyim?
Remingtondan memnun musun peki?İyi olduğunu söylüyo arkadaşlarım.

ilk başlarda memnun değildim çünkü tersten sarıyomuşum :9:
netten maşa yapımı videosu izle mutlaka.daha sonra memnun kaldım uğraştırmıyo insanı çabuk oluyo.ama inceliği yüzünden memnun değilim sadece canım :31:

kızlar bende de babylissin 32 mm olanı var.hayatımda kullandığım en güzel saç aleti..saçın müthiş güzel ve doğal durmasını sağlıyor..ama bunu kullanmak için sacın orta diyebileceğimiz uzunluktan biraz daha uzun olması gerekiyor.. :34:

not ettim bunu çeyiz için düşünücem canım çok saol banada fikir verdin :34:

Bugün her yere baktım arzumun vardı 230 dereceye kadar ayarlanabilen 25 mm kararsız kaldım alsamıydım acaba....
Başka bi yerde de Braunun vardı.Babyliss düşünmüyorum ben yaa Rowentanın 25 mm aklıma takıldı.
32 mm alsam kullanabilirmiyim ki benim saç boyutum göğüs hizamda.Gerçi ben çıt çıtlarımla kullanmayı düşünüyorum.Çünkü uzun saçta çok hoş duruyo doğal bukleler:)

Bugün her yere baktım arzumun vardı 230 dereceye kadar ayarlanabilen 25 mm kararsız kaldım alsamıydım acaba....
Başka bi yerde de Braunun vardı.Babyliss düşünmüyorum ben yaa Rowentanın 25 mm aklıma takıldı.
32 mm alsam kullanabilirmiyim ki benim saç boyutum göğüs hizamda.Gerçi ben çıt çıtlarımla kullanmayı düşünüyorum.Çünkü uzun saçta çok hoş duruyo doğal bukleler:)

bonbon şeker bir arkadaş daha önermiş babyliss 32 mm senin ihiyacına cevap verir.ben saçlarımı kestirdi ince alcam 32 mm satıyorum açtığım konuda foto ları görebilirsin.tabi hala almadıysan.

Back