Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Önerileri...

ZzZzeynep

..
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
345
9
96
Merhablar bayanlar.
sizden bi ricam olacak bana saç maşası hakkında yardımcı olurmusunuz.
benim saçlarım çok kabarık ve kıvırcık.ama düzenli kıvırcık değil.
ben saç maşası almaya karar verdim.
şöyle kalıcı olacak.ve kalın daha mı çok yakışır.ince istemiyorum.iyi bir marka.
tecrübelerinizle önerilerde bulunun lütfen.karasız kaldım.
ve maşa yapıcaksam hep düzleştirmem mi gerekir.

gordum canım.saçların harikaymış bu arada :)
hep düzleştirmek mi gerekir masa yapılacaksa?

kızlar bugün artık kararımı kesin verdim maşa alcam ama karar veremiyorum marka olarak babyliss düşünüyorum ama mm sine karar veremedim 25 mm yoksa 32 mm mi?? saçlarım uzun ve dalgalı doğal ve kalın bukle istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin en yakın zamanda internetten siparişini vericem:(

kızlar bugün artık kararımı kesin verdim maşa alcam ama karar veremiyorum marka olarak babyliss düşünüyorum ama mm sine karar veremedim 25 mm yoksa 32 mm mi?? saçlarım uzun ve dalgalı doğal ve kalın bukle istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin en yakın zamanda internetten siparişini vericem:(

Ben de Babyliss 32 mm istiyordum fakat saçlarım katlı kesim olduğu ve orta uzunlukta olduğu için 25 mm aldım.Kalın dalgalar yapabilecek kadar uzun ise 32 mm al.Benim içimde kaldı doğrusu bilmiyorumkismile

Ben de Babyliss 32 mm istiyordum fakat saçlarım katlı kesim olduğu ve orta uzunlukta olduğu için 25 mm aldım.Kalın dalgalar yapabilecek kadar uzun ise 32 mm al.Benim içimde kaldı doğrusu bilmiyorumkismile

hmm.. ya benim saçım normaldede dalgalı olduğu için arkadaşlarım 19luk al diyorlar çok kararsız kaldım 19luk çok mu ince dalga yapar ??

hmm.. ya benim saçım normaldede dalgalı olduğu için arkadaşlarım 19luk al diyorlar çok kararsız kaldım 19luk çok mu ince dalga yapar ??

Çok ince yapar,düğün saçı misali..demedi deme sengözlerimebaksanab
25 mm ile yaptığım saçlarım

22102506.jpg

Son düzenleme:
çok güzelmiş canım ufhh kafam cok karıstı yaa bazı arkadaslar diyor 19luk al kalın tutam alırsın iri dalga olur diyor bazı arakadaslar 25 mm al diyor fotograftaki saçın çok güzel tam istediğim gibi 25lik alcak gibiyim .. bide intten getrtmeyi düşnyrm bildiğin ii bir site var mı?

çok güzelmiş canım ufhh kafam cok karıstı yaa bazı arkadaslar diyor 19luk al kalın tutam alırsın iri dalga olur diyor bazı arakadaslar 25 mm al diyor fotograftaki saçın çok güzel tam istediğim gibi 25lik alcak gibiyim .. bide intten getrtmeyi düşnyrm bildiğin ii bir site var mı?

Ben hepsiburadadan almıştım.Orada uygun oluyor,zaten şu anda indirimde sanırım.

ben kuaförümün tavsiyesi üzerine remington aldım hem kırık fön hem de tam bukle yapabiliyoruma.s.

bende maşa almak istiyorum ama 25 likmi alsam kararsız kaldım. 19 lukla yaptırmıştım nişanımda,dalgalar daha inceydi amaherkes çok begenmişti, ama günlük kullanım için istiyorum şimdi maşayı saçlarımda çok uzundeil omuzlarımda, üf kararsız kaldım yardım lutfen.

beren saatin bi resmi vardı..kuaforu sacını babylıssle yapıyordu..dıkkat edıyorum genelde unluler babylıss masa kullanıyorlar ucu sıyah halkalı olanından...beren saatın buklelerı 25 mm lık olandanmı acaba ?

Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum zemuszemus

1000830.jpg

25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile

1000828m.jpg

güle güle kullan canım bu senede kalın bukleler moda saçlarında uzunsa çok hoş olur

Back