- 23 Ekim 2009
- 19
- 1
- 286
- 39
ya ben mi beceremiyorum ?bugün okadar uğraştım doğru dürüst bukle olmuyo acaip oluyo sinir oldum ne hayallerle almıştım oysa bide yandım bi sürü zaten arka tarafları nasıl yapıyosunuz anlamıyorum ki ben beceremedim senağlama biri bana da öğretse ya :çok üzgünüm:
ya arkadaşlar bu saç maşasıylamı yapılmış biguiylemi eğer hangisiyle yapılmışsa nasıl yapılmış
maşa canım bu:) bigudi bukle yapıyor.kalın tutamlarla maşaya sarıp yapmışlar
Bende şu sinbonun saç şekillendirme setini aldım.Aslında niyetim sadece maşa almaktı ama seti görünce onu alayım dedim.
Diğer parçaları kullanışlı ama maşasıyla pek bir şey yapamadım.
Bir de saç kurutma makinesi gibi çalıştığından kullanımı daha zor.Isıyı üfledikçe yanıyorum. :85:
Acaba sadece ben mi beceremiyorum yoksa genel olarak bu setin maşası iyi değil mi_? =/
hmm bence maşa ama saçına o zaman iyi bir krem ve takviye maske gibi şeyler kullanman lazım ben maşamdan çok memnunum braun satin hair kullanıyorum tavsiye ederim
iyonlu seramik maşa çok yüksek ısıda tutmaz isen fazla bir yıpranma yapmıyor. Fön çektirirken ne kadar bir yıpranma oluyorsa maşadada o kadar oluyor. Ben çok memmunum. Ara sıra bakım uygulamak zaman zaman uçlarından kestirmek iyi oluyor. Kesim haricinde kuaföre gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?