• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Mı Bigudi Mi?

tripolog

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2006
272
3
116
ya kızlar ben rowentanın saç maşasını aldım benim saçımın cinsi esasen hafif dalgalı olmasına rağmen maşa tutmuyo ve kıvrımlar düşüyo sürekli aslında kolay şekil alır saçım düz kolay oluyo ama kıvrılmıyor. saç maşası mı daha iyi yoksa bigudiyle sarmak mı? siz hangi yöntemi nasıl yapıyosunuz benimki niye olmuyo yaa fisfisfis :çok üzgünüm:

şekillendirme setindeki maşalarla bende yapamıyorum olmuyo azcık tutuyo hemen bozuluyo bigudi hiç ellemessem bna 3 gün bile dayanıyo

Bence bigudi çünkü maşa saç tellerini inceltiyor ve yakmaktadır..Teşekkür ederim.

hayır banu arkadasım bır kuaför yardımıyla saça sarılıp 10 dk beklemesı yeterlı ama ısteyenler sarıpta yatabılır...

ya bende saç şekillendirme seti almıştım yeni daha elime bile ulaşmadı şimdi tereddüte düştüm bigudi alsaydım keşke of yaaa senağlama

Bende de saç şekillendirme seti var lakin bigudi çok daha iyi oluyor.. Saçlarınız yanmaktan kurtuluyor bir kere, daha ne olsun?!

benim saçlarım uzun ve kalın telli. maşa yapıyorum evde 2 saat sonra fönlenmiş gibi duruyor. nişanım da da maşa yapma hatasında bulunmuştum. ama geçen gün saçlarımı yıkayıp sosisle sardım. 3 gün kıvırcıktı saçım :)

kızlar bende philips in maşası var... yanılmıyorsam 5 yıl oldu alalı arkadaşımda vardı ondan alıp denemiştim ve çok beğenmiştim bende aldım çok memnunum saÇlarım kalıntelli ama bu maşayla süper bukleli oluyo..ve özel günlerde mutlaka yapıyorum ...kuaförlerde yapılandan bile daha iyi oluyo hemen jöle sürersem bozulmuyo bi bukle yapıp jöleliyorum ama egEr en sonda jölelersem o zamAnda akşama kadar biraz sönüyo ama ertesi gün aralara maşa atıyorum çok doğal ve güzel bi görünüMü oluyo.... TAVSİYE EDERİM HALA VARSA...a.sa.sa.s

ya ben mi beceremiyorum ?bugün okadar uğraştım doğru dürüst bukle olmuyo acaip oluyo sinir oldum ne hayallerle almıştım oysa bide yandım bi sürü zaten arka tarafları nasıl yapıyosunuz anlamıyorum ki ben beceremedim senağlama biri bana da öğretse ya :çok üzgünüm:

parfümerilerde bolbol var. tam olarak bilmiyorum ama çok ucuz fiyatları.

uygulaması kolay oluyo mu ki ben maşa kullanıyorum aceme olduğum için pek beceremedim bir iki saatte bozulup dalga oluyolar .saçlarım omuzlarımda sosis sarar mı bide nasıl kullanıyosunuz ıslakken mi ?bigudi ile arasındaki fark nedir?bigudi mi önerirsin sosis mi hangisi daha kalıcı daha kolay?çok soru sordum kusura bakma :1rolleyes:

uygulaması kolay oluyo mu ki ben maşa kullanıyorum aceme olduğum için pek beceremedim bir iki saatte bozulup dalga oluyolar .saçlarım omuzlarımda sosis sarar mı bide nasıl kullanıyosunuz ıslakken mi ?bigudi ile arasındaki fark nedir?bigudi mi önerirsin sosis mi hangisi daha kalıcı daha kolay?çok soru sordum kusura bakma :1rolleyes:

valla benim saçlarımda maşa tutmuyo bide çok zor tek başına yapmak çok ta vakit alıyo kollarımda ağrıyo. bence sosis en kolayı. senin saçlarında omzundaymış. tutar tabikide. ben banyo yapırıyorum. kurutuyorum saçlarımı hafif köpüklüyorum sonra sosisle sarıyorum çok basit. bigudiden daha basit. bigudininde sosisin de saçları tutma oranı aynı benin sosisler yetmeyince bigudiyle devam ediyorum. geçen yaptım böyle 3 gün kıvırcıktı dene derim yerimseniben

valla benim saçlarımda maşa tutmuyo bide çok zor tek başına yapmak çok ta vakit alıyo kollarımda ağrıyo. bence sosis en kolayı. senin saçlarında omzundaymış. tutar tabikide. ben banyo yapırıyorum. kurutuyorum saçlarımı hafif köpüklüyorum sonra sosisle sarıyorum çok basit. bigudiden daha basit. bigudininde sosisin de saçları tutma oranı aynı benin sosisler yetmeyince bigudiyle devam ediyorum. geçen yaptım böyle 3 gün kıvırcıktı dene derim yerimseniben

çok teşekkür edeirm en kısa zamanda deneyeceğim a.s. keşke bunu bi kaç gün önce öğrenseydim boşa gitti okadar para senağlama

olsun lazım olur belki de. onu da dağınık topuz yaparken hani bir kaç bukle kıvırcık lazım oluyo ya zaman kullanırsın :dance:

doğru diyosun daha öğrenmem içiçn çok zaman var önümde yaratıcılık yapmam lazım ama dalgayı güzel yapıyo bide tostu denerim birini bile iyi yapsa yeter yerimseniben

doğru diyosun daha öğrenmem içiçn çok zaman var önümde yaratıcılık yapmam lazım ama dalgayı güzel yapıyo bide tostu denerim birini bile iyi yapsa yeter yerimseniben

bende tost yapmayı istiyorum ama şunu da öğrendim yine saçını yıkayıp kurutp ince ince sık örersen ve sabaha açarsan tost yapmış gibi oluyorsun :dance:
galiba ben en beleş saç yapımlarını öğrenmişim :roflol:

Back