ben elidorun kalıcı bukleler serisinin kremini sürüyorum elektriklenmiyor fakat bi sorun var çok ince geliyor bana 19mm.. daha kalın alıncada maşaya sıgmıyor saçlarım belimden biraz kısa ..napmam lazımki anlamadım?
tatlım nasıl anlamadım bensempatiksalakcinni..senn maşan kaçlık ..ben 19luk aldım babayliss proceramic olan ..sanırım aynı maşayı kullanıyoduk sonra sen degiştirmiştin hatırladım seni kızdelikafadulden nasıl yapıyon anlat bakayımaklinialirimsmile
evet benim ki de babyliss pro 200 :lepi:19 mm .1 ay falan olmuştur herhalde..
daha önce alıp beğenmeyip geri verdiğim babyliss pro ceramic 19 mm di ve o 180 dereceye kadar ısınıyordu.:sinifsinif:
şöyle yapıyorum benim saçım omuz hizasından biraz daha aşağıda maşaya kalın tutamlar sarıp biraz bekletiyorum iri doğal dalgalar oluyor ki saçım zaten dalgalı..yok eğer ince aldığım için ince dalga olduysa onu dalgayı maşanın açılan kısmına sıkıştırıp dipten uca doğru bir kere yavaşta çekiyorum o dalgada açılıp iri dalga oluyorsositososito
ve kalıcı oluşunu etkiyen bi durum da şu ki;dipten uca doğru ve dışa sarıyorum ..
çözdüm ben bu işi yaa çok sevindirik oldum veehele düzleştirilmiş saça sardın mı süper oluyodipler düz uçlar iri dalga müthiş ..bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?