Saç Şekillendiriciler saç maşası ile yaptığımız bukleler nasıl kalıcı olur????

• Konu Sahibi Konu Sahibi tul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temiz saça uygulanmalı arkadaşlar köpük bryantn vs vs bunlar maşaya zarar verir..temiz saçınıza maşayı uygulayn snra parlatıcı sprey sıkın snrada sert sprey sıkın gnlerce kullanrsnz

benimde babyliss 25mlik maşam var. ilk yaptıklarım olmuyodu güzel. sonradan saracağım her tutama jöle sürüp öyle sardım ve saçımı yıkayana kadar da bozulmadı.
bide saçtan saça da farkediyo. bende tutuyo kardeşimin saçında ne yapsak tutmuyo.

bugn kişisel bakımdaki bi kızla knştmda maşa yaparken saça bişi sürülmez çok ynlş dedi temiz saça uygula snra sprey sık gnlerce kullanrsn dedi

ben elidorun kalıcı bukleler serisinin kremini sürüyorum elektriklenmiyor fakat bi sorun var çok ince geliyor bana 19mm.. daha kalın alıncada maşaya sıgmıyor saçlarım belimden biraz kısa ..napmam lazımki anlamadım?

ben elidorun kalıcı bukleler serisinin kremini sürüyorum elektriklenmiyor fakat bi sorun var çok ince geliyor bana 19mm.. daha kalın alıncada maşaya sıgmıyor saçlarım belimden biraz kısa ..napmam lazımki anlamadım?

hem kalın tutamlar alınabilir benbişey keşfettim ;maşadan çıkardığın saçın dalgası eğer ince gelirse yani daha iri bi dalga istiyorsan o dalgayı düzleştirmeye çalışır gibi bi kez yavaşca maşadan geçir...ince dalga iri dalga şekline dönüşebiliyor..

tatlım nasıl anlamadım bensempatiksalakcinni..senn maşan kaçlık ..ben 19luk aldım babayliss proceramic olan ..sanırım aynı maşayı kullanıyoduk sonra sen degiştirmiştin hatırladım seni kızdelikafadulden nasıl yapıyon anlat bakayımaklinialirimsmile

maşam 2-3 gün dayanır. ama yapmadan önce yıkarım makine ile kuruturum. bigudi ile ayırarak sararım spreyi sıkarım. sonra sırayla açar maşa yapar spreylerim çok şahane olur.
siz de bir deneyin derim.

tatlım nasıl anlamadım bensempatiksalakcinni..senn maşan kaçlık ..ben 19luk aldım babayliss proceramic olan ..sanırım aynı maşayı kullanıyoduk sonra sen degiştirmiştin hatırladım seni kızdelikafadulden nasıl yapıyon anlat bakayımaklinialirimsmile

evet benim ki de babyliss pro 200 :lepi:19 mm .1 ay falan olmuştur herhalde..
daha önce alıp beğenmeyip geri verdiğim babyliss pro ceramic 19 mm di ve o 180 dereceye kadar ısınıyordu.:sinifsinif:
şöyle yapıyorum benim saçım omuz hizasından biraz daha aşağıda maşaya kalın tutamlar sarıp biraz bekletiyorum iri doğal dalgalar oluyor ki saçım zaten dalgalı..yok eğer ince aldığım için ince dalga olduysa onu dalgayı maşanın açılan kısmına sıkıştırıp dipten uca doğru bir kere yavaşta çekiyorum o dalgada açılıp iri dalga oluyorsositososito
ve kalıcı oluşunu etkiyen bi durum da şu ki;dipten uca doğru ve dışa sarıyorum ..
çözdüm ben bu işi yaa çok sevindirik oldum veehele düzleştirilmiş saça sardın mı süper oluyodipler düz uçlar iri dalga müthiş ..bayanssulusmile

veee hiç sprey jöle biryantin vs.. kullanmıyorum temiz saça yapıyorum .doğal yumuşacık dalgalar oluyor..

evet benim ki de babyliss pro 200 :lepi:19 mm .1 ay falan olmuştur herhalde..
daha önce alıp beğenmeyip geri verdiğim babyliss pro ceramic 19 mm di ve o 180 dereceye kadar ısınıyordu.:sinifsinif:
şöyle yapıyorum benim saçım omuz hizasından biraz daha aşağıda maşaya kalın tutamlar sarıp biraz bekletiyorum iri doğal dalgalar oluyor ki saçım zaten dalgalı..yok eğer ince aldığım için ince dalga olduysa onu dalgayı maşanın açılan kısmına sıkıştırıp dipten uca doğru bir kere yavaşta çekiyorum o dalgada açılıp iri dalga oluyorsositososito
ve kalıcı oluşunu etkiyen bi durum da şu ki;dipten uca doğru ve dışa sarıyorum ..
çözdüm ben bu işi yaa çok sevindirik oldum veehele düzleştirilmiş saça sardın mı süper oluyodipler düz uçlar iri dalga müthiş ..bayanssulusmile

sagol bebegim bide öyle deneyelim bakalımyerimseniben
bendeki proceramic memnunum ben altına krem sürüyorum tutuyo

sizler günlük kullanacaksanız tabiki birşey sürmeyin sıkı yaptıktktan sonra zaten maşa çok güzel tutuyor. kendıne yapmak daha zordur tabiki başkasına yapmak daha kolaydır . birde biz düğünler için yaptığımız zaman daha parlak olmasına dikkat ediyoruz bu yüzden azıcık biriyantin sürüyoruz tabiki çok sürersek yağlı olur çok azbiriyantini elimizin üstüne koyarak onu bütün saça kullanıyoruz ve inanın 2 3 gün kullanıyorlar tabiki biz saçı n arkasını üçe ayırıp falan yapıyoruzdaha dolgun düzenlı oluyor ama siz dediğim gibi doğal issstiyorsanız bişiy sürmeyin biraz fazla maşayı tutun olur.

Merhabalar bende birkaçgün önce byblıs pro200 aldım satıcı kız bir tutum saçımı alıp yaptı ve çok güzel bir bukle oldu gerçi eve gidene kadar bozuldu ama neticede öylesine yapılmış bir işlem olduğunu düşündüm ..
Benim asıl sorunum peşin 80 tl verip büyük bir heycanla eve getirdiğim makinamı kullanamıyorum saçım omuzlarımda bir türlü sarmasını beceremiyorum maşayı açıyorum arasına sıkıştırmaya çalışıyorum saça maşaya dolanıyor vs nasıl yapaabilirim biraz detay bilgi verirmisiniz lütfennn

meraba canım. şimdi önce bir tutam saçı al , maşayı aç aldığın saç tutamının dibine yerleştirip saçı üzerine dola,sonra maşayı kapat saçın ucunu maşaya kıstır biraz tut

canım sonra maşayı açve birden saçın etrafında döndürerek birden maşayı çek ve sonuç süper

kızlar benim maşamda philps yeni aldım saçımı yıkadım kuruladım maşalayayım dedim hiç almadı...ertesi gün denediğimde gayet güzel oldu acaba temiz saça zormu oluyor anlamadım

kızlar bende de philipsin 10 parçalı olanı var aslnda memnunum ama benim de kalıcılık sorunum var...
işin ilgnç tarafı şu ki makinenin ısı derecesinin kaç oldugunu bilmiyorummm üstünde yazmıo ve hiçbi yerde de bulamadım....
alırken ilgilenen kişiler de hep başka şeyler söledi biri 180 dedi biri 200 dedi.... ama ben çok ısınmadıgını düşünüyorum....
kalıcılık için 7/24 fln dendi ama, kullanma kılavuzunda hiçbişi sürmeyiniz dio...
7/24 gibi deil de, sürünce kuruycak köpük tarzı bişey warmı önerebileceginiz? mümkünse markasıyla:)
ben schwarzkopf sabitleyici sprey denedim ama sert sert oldu hoşuma gitmedi, kalıcılıgını da deiştirmedi..

önerilerinizi bekliyorummmmmmmmmmmmmmm

Back