Saç Şekillendiriciler saç maşası ile yaptığımız bukleler nasıl kalıcı olur????

• Konu Sahibi Konu Sahibi tul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tulcum farkı ne ikisinin şuyüzden soruyorum proseramic i kampanyadaymış 35 liraya.eger güzelse kaçırmak istemiyorum

farkı zaten asıl olay;proseramic ısınmıyor yeterli derecede pro 200 ise 200 dereceye kadar ısınıyor .....
ben aslında 1 ay önce falandı sanırım uzun araştırmalar sonucu babyliss pro 200 19 mm lik e karar vermiştim ve gittim almaya ellerinde kalmamış getirtirmisin dediğimde ne zaman geleceği belli olmaz dediler ve ellerindeki babyliss proceramic olduğunu ikisi arasında fark olmadığını kendilerinin de kullandığını anlattılar denettirdiler evet dalgalar güzel oldu beğendim aldım geldim taksitli 49 tl ydi peşin 40 tl aldım bir hafta denedim evet oluyordu ama saçımın tamamını bitirmeden ilk bukleler çözülüyordu...neler denedim ....anladım ki ısınması yetersizdi yani düşün ki ısınmış haldeyken elime değdirebiliyordum...ısı derecesi yoktu 1-5-10 diye ayarı vardı ama 10 da iken bile sonuç yoktu ..düzleştiricim 205 dereceye kadar ısınıyor saçım kalın telli ve dalgalı 200 de yapıyorum hafatada bir yada on günde bir kullanıyorum... zarar da görmedi çok şükür ışıl ışıl yumuşacık oluyor ki 2 yıldır kullanıyorum velhasıl bu yanlış bi kararmış diye gittim kişisel ürünlerde iade almıyoruz dediler ama değiştirme hakkımın olduğunu-giderim tük.hak.masası hakem heyetine adıma size dava açarlar uğraşırsın -geri almama gibi bi haklarını olmadığını bunu bildiğimi söyledim ve aldılar tabi ki...
sonra int.den o güne has bi kampanyadan istediğim babyliss pro 200(200 derece) aldım 69 tl ye bu digital ekran 200 dereceye kadar ısınıyor ve buleler süper dipten ucu doğru dolayıp 5 sn kadar bekliyorum o kadar eğer ince saç tutamı alırsan ince bukle kalın tutam sararsan iri dalga oluyor ben BULDUM diyorum önemli olan ilk şart kesinlikle ISI
bu kadar anlattım çünkü okuyan herkes yararlansın bi maşa muamması almış başını gidiyor..

farkı zaten asıl olay;proseramic ısınmıyor yeterli derecede pro 200 ise 200 dereceye kadar ısınıyor .....
ben aslında 1 ay önce falandı sanırım uzun araştırmalar sonucu babyliss pro 200 19 mm lik e karar vermiştim ve gittim almaya ellerinde kalmamış getirtirmisin dediğimde ne zaman geleceği belli olmaz dediler ve ellerindeki babyliss proceramic olduğunu ikisi arasında fark olmadığını kendilerinin de kullandığını anlattılar denettirdiler evet dalgalar güzel oldu beğendim aldım geldim taksitli 49 tl ydi peşin 40 tl aldım bir hafta denedim evet oluyordu ama saçımın tamamını bitirmeden ilk bukleler çözülüyordu...neler denedim ....anladım ki ısınması yetersizdi yani düşün ki ısınmış haldeyken elime değdirebiliyordum...ısı derecesi yoktu 1-5-10 diye ayarı vardı ama 10 da iken bile sonuç yoktu ..düzleştiricim 205 dereceye kadar ısınıyor saçım kalın telli ve dalgalı 200 de yapıyorum hafatada bir yada on günde bir kullanıyorum... zarar da görmedi çok şükür ışıl ışıl yumuşacık oluyor ki 2 yıldır kullanıyorum velhasıl bu yanlış bi kararmış diye gittim kişisel ürünlerde iade almıyoruz dediler ama değiştirme hakkımın olduğunu-giderim tük.hak.masası hakem heyetine adıma size dava açarlar uğraşırsın -geri almama gibi bi haklarını olmadığını bunu bildiğimi söyledim ve aldılar tabi ki...
sonra int.den o güne has bi kampanyadan istediğim babyliss pro 200(200 derece) aldım 69 tl ye bu digital ekran 200 dereceye kadar ısınıyor ve buleler süper dipten ucu doğru dolayıp 5 sn kadar bekliyorum o kadar eğer ince saç tutamı alırsan ince bukle kalın tutam sararsan iri dalga oluyor ben BULDUM diyorum önemli olan ilk şart kesinlikle ISI
bu kadar anlattım çünkü okuyan herkes yararlansın bi maşa muamması almış başını gidiyor..

babyliss pro 200 seramik saç maşası 2362CE bende alcamda o maşa 89tlydi sen nsl 69a aldn_?_? birde ben 25mm düşünüyorum sen 19mm almşsn ikisi arasındaki fark nedir açıklarmsn cnm :S???

babyliss pro 200 seramik saç maşası 2362CE bende alcamda o maşa 89tlydi sen nsl 69a aldn_?_? birde ben 25mm düşünüyorum sen 19mm almşsn ikisi arasındaki fark nedir açıklarmsn cnm :S???

evet 89.90 ama aldığım o güne has bi kampanya vardı 69.90 du,1 günlüktü ve hem 12 taksitti çok büyük şans oldu hergün bakıyordum o gün bi baktım şok oldum zaten hemen aldm
valla 25 mm lik ile sadece 25 lik dalga yapabilirsin ama 19mm lik ile her kalınlıkta yaparsın kalın tutamlar sararsan maşaya iri oluyo yoksa daha lüle lüle oluyo kalın tutam yapınca hem daha çabuk bitiyo ve bazı bölgeri zor şekilleniyor veya daha çabuk açılmaya meyilli oluyor(ense saçları özellikle)oraları ince sarıyorum bitince başımı aşağıya sallayıp elimle mıncıklıyorum saçımı sonra kaldırıp düzeltiyorum bence herkes 19 luk almalı yok eğer belli belirsiz düze yakın bi dalga (dalga bile değil şekil diyeyim)isteniyorsa o zaman 32 lik alınmalı :1hug:

ben babyliss 25 mm kullanıyorum sonrasında da orta sert sprey sıkıyorum harika oluyor kaldıki saçlarım dümdüz pırasa gibi ama bozulmuyor sprey sayesinde.

benim saçlarım ztn dalgalı düzleştiriyorum her banyodan çıkınca bu yüzdende maşa alcaım zaman saçımı düzleştirip kullanmak istiyorum.iri bukleler olsun istiyorum çok lüle sevmiyorum ztn arkadaşlarımın saçları beline kadar hepsi 19mm kullanıolar çokta memnunlar ayrıca iri alınca iri dalga ince alınca ince dalga diorlar 19mmyle hepsini yaparsın diyorlar ama bilmiyorum işte 25mmyle ince alırsan ince dalga kalın alınca iri dalga oluomu bundada :S

benim saçlarım ztn dalgalı düzleştiriyorum her banyodan çıkınca bu yüzdende maşa alcaım zaman saçımı düzleştirip kullanmak istiyorum.iri bukleler olsun istiyorum çok lüle sevmiyorum ztn arkadaşlarımın saçları beline kadar hepsi 19mm kullanıolar çokta memnunlar ayrıca iri alınca iri dalga ince alınca ince dalga diorlar 19mmyle hepsini yaparsın diyorlar ama bilmiyorum işte 25mmyle ince alırsan ince dalga kalın alınca iri dalga oluomu bundada :S

sanmam sonuçta maşanın bi kalınlığı var en ince dalga onu genişliği kadar olur herhalde...
arkadaşlarında varmış madem ödünç al dene.. baktın olmadı o zaman 25 lik al..

sanmam sonuçta maşanın bi kalınlığı var en ince dalga onu genişliği kadar olur herhalde...
arkadaşlarında varmış madem ödünç al dene.. baktın olmadı o zaman 25 lik al..

saç maşası boyutlarını tartışalım bölümünde dideem saçlarının resmlerini koymşş çok beendm bnde aynen öle istiyorum işte:))19mmyle ypmş o saçları 25mmyle yapılırmı kararsızım:S

saçın uzun süre kalıcı olması için saçı maşaya sardıktan sonra bir kere sprey geçin (bunu önermiyorlar ama ben maşama bir zararını görmedim). saçların bir kısmını bitirdikten sonra yine iyice spreyleyin.

benim saçım hiç tutmaz maşa, o yüden düzleştiricilerle dalgalandırıyorum, o zaman 2 gun bile kalıyor spreysiz. maşa ile illa kaskatı yaparsam saçları kalıyor aksama kadar..

saçın uzun süre kalıcı olması için saçı maşaya sardıktan sonra bir kere sprey geçin (bunu önermiyorlar ama ben maşama bir zararını görmedim). saçların bir kısmını bitirdikten sonra yine iyice spreyleyin.

benim saçım hiç tutmaz maşa, o yüden düzleştiricilerle dalgalandırıyorum, o zaman 2 gun bile kalıyor spreysiz. maşa ile illa kaskatı yaparsam saçları kalıyor aksama kadar..

sert oluyordur herhalde di mi ..teşekkürler..

evet 89 tl d bende boynerden bakmştım sonra evkura gittim peşin fiyatı 70 mi 75 mi tam hatırlamıorum kredi kartına(evkurta kredi kartıyla peşin fiyatına taksite böldürebiliorsun) 12 taksite böldürdüm

internette daha ucuz aslnda babyliss pro200 ü bn nette 63tlye buldm birde şey diolar uzun saçlılar 25mm kullanmalı die bnm arkmnde sçı poposuna kadar 19mm kullanıo mesela:S büyük ihtimalle bende 19mm alcam karar deiştrdm:):) 19mmde ince alırsan ince bukle kalın alırsan iri bukle olayıda vrmş 25mmde yok

@tul, evet sert oluyor sonuçta deli gibi sprey yiyor çünkü. ama maşa ile saçımı bukleli tutmanın tek yolu bu :( ne kuaför ne köpük ne başka bir şey.. tutmuyor yani :(

kızlar hiç saça önceden köpük filan sürmeyin maşayada zarar verirsiniz ben müşterilere maşa yaparken önce aldığım saç tutamına azıcık biryantin sürüyorum sonra maşaya doluyorum ve açtıktan sonra değil tüm saç bittikten sonra biraz sprey sıkıyorum tam 3 gün kullanıyorlar valla birde mümkün olduğu kadar kalın maşalar kullanmayın zaten sen onu saçtutamına göre kendinde ayarlayabilirsin

kızlar hiç saça önceden köpük filan sürmeyin maşayada zarar verirsiniz ben müşterilere maşa yaparken önce aldığım saç tutamına azıcık biryantin sürüyorum sonra maşaya doluyorum ve açtıktan sonra değil tüm saç bittikten sonra biraz sprey sıkıyorum tam 3 gün kullanıyorlar valla birde mümkün olduğu kadar kalın maşalar kullanmayın zaten sen onu saçtutamına göre kendinde ayarlayabilirsin

siz mesela kaç mm kullanıorsunuz maşada??

canım ben bugün seni dinledim a.s gittim briyantin aldım en kısa zamanda denicem sonucu buraya yazarım, sağol önerdiğin için a.s.
kızlar bu arada ben babyliessin pro 180 25mm olanını kullanıyorum yaklaşık 6 ay önce 55 ytl ye almıştım ve çok memnunum.Çok güzel bukleler yapıyo, sadece 2-3 saat sonra bozulmaya başlıyo işte o yönden kötü, daha dayanıklı olması için de arkadaşımızınn önerdiği briyantini kullanıcam.İnşallah iyi gelir :Saruboceq:

Briyantin çok yağlı ve yapay bi görünüm vermiyo mu ama yaa?Ben böyle parlak tutam tutam ayrılmış bukleleri sevmiyorum hiç.

kızlar bugün maşa yaptım, aldığım saç tutamına çok azcık briyantin sürdüm.Ben bozulmıcak diye ümitlendim ama dışarı çıktığım ilk yarım saatte bozuldu :1no2: briyantin sürmezken en azından 2-3 saat dayanıyodu cafede otururken bir ara lavoboya gittim, aynaya baktığım da bir de ne göreyim akannehir daha dün gece yıkadığım saçlarım yağlanmış, kirli gibi duruyolardı senağlama
briyantini tavsiye etmiyorum kızlar :olmaz:

Back