Saç Şekillendiriciler saç maşası ile yaptığımız bukleler nasıl kalıcı olur????

• Konu Sahibi Konu Sahibi tul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tul

eşim,oğlum ve ben
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
1.195
1
156
İzmir
kızlar,saç maşası ile yaptığımız bukleler nasıl kalıcı olur????düzleştirici ile pek yapamıyorum,babyliss pro ceramic kullanıyorum yeni aldım çok da güzel oluyor ama bikaç saat sonra açılıyor ne yapayım daha fazla dayanması için ???yardımmmmmm....

canımcın maşan kaç mm?
kutusunda yazması lazım eğer 32 likse benimde aynısı babyliss in evet çok tutmuyo köpük sürdüm yaptım yine açıldı

köpük kullan maşa yapmadan önce yada yaptıktan sonra spreyle..

Evet bende denicem bunu inş.işe yarar

her bukleye de sprey sıktım 2 saat dayandı .. benim maşada mı sorun yoksa saçımda mı acaba diye düşünmeye başladım artık ki saçım dümdüz değil aksine dalgalı yani üffffffffffffff

canım bende yeni maşa aldım... ilk deneme basarısız oldu ama ikinci deneme süperdi.. sadece elidorun 7/24 kremleri varya kalıcı bukleler için onu kullandım üstüne maşa yaptım harika oldu... dene istersen

canım bende yeni maşa aldım... ilk deneme basarısız oldu ama ikinci deneme süperdi.. sadece elidorun 7/24 kremleri varya kalıcı bukleler için onu kullandım üstüne maşa yaptım harika oldu... dene istersen

aaa evet öyle bi ürün var aklıma gelmemişti hiç deneyeyim....teşekkürler.........

canım benim bi öaşam var philipsin. seneler önce city bank tan hediye olarak gelmişti falan. eski ama hala taş gibi neyse ben maşa yaptım mı en az 2 gün harika şekilde kullanıyorum. inanki eğer banyoya girmeye üşendiğim ya da vaktimin olmadığı zamanlar benim kurtrıcım oluyo 3-4 gün bile kullanabiliyorum tabiki ilk iki günki gibi olmuyor ama saçım bakımsız ve kötü durmuyor onu söyleyim.
tabiki bu ilk yaptığımda hafif dalgalı olarak değil de bukle bukle yaptığım zamanlar için geçerli. çok hafif dalgalı yaptığım zamanlar sadece o gün falan kullanıyorum.

Ya kızlar ben düzleştiriyorum saçlarımı ama maşa kullanmayı hiç bilmiyorum ya anlatsanıza fotoğraf falanda koysanız tam süper olur yada varmı böyle bir sayfa?

sağolun kızlar ama bence sorun maşada yüksek derece ısınsa bence kalıcı olur ve bugün gittim iade veye değiştime için ama mırın-kırın ettiler yarın gelin yetkiliyle görüşün dediler bakalım nolucak....

Ya kızlar ben düzleştiriyorum saçlarımı ama maşa kullanmayı hiç bilmiyorum ya anlatsanıza fotoğraf falanda koysanız tam süper olur yada varmı böyle bir sayfa?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...larini-resimli-tartisalim-34.html#post8149751

başka bi sayfada vardı allamecim işte bu foto maşalı saça örnek sanırımince bi maşa ile yapılmış sanırım 19 mm lik ile yapılmış

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...larini-resimli-tartisalim-34.html#post8149751
bu da 32 mm lik geniş maşa ile yapılmış.....

bugün gittim ve iade ettim paramı aldım şimdi daha iyi bi maşa arayışındayım??*sengözlerimebaksanab

evet babyliss proceramic 19 mm di ama yeni aldım şimdi ve çok memnunum babyliss pro 200 19 mm süper...

evet babyliss proceramic 19 mm di ama yeni aldım şimdi ve çok memnunum babyliss pro 200 19 mm süper...

tulcum farkı ne ikisinin şuyüzden soruyorum proseramic i kampanyadaymış 35 liraya.eger güzelse kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…