Saç maşası alıcam önerilerinizi bekliyorum bayanlar !

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Daha önce roventa maşa aldım yapıo gibi dalga ama saçlarımın hepsini btiriyorum gidiyorm aynaya bi bakıyorum hepsi bozulmuş çok dandik bişey çıktı . Şimdi remıngton cı19 19mm seramik maşa var aklımda ama phılıps arasında kararsızım . Remıngton kullananlardan yardım istiyorum sizce hangisi ?

Son düzenleme:
Ben maşada da düzleştiricide de "braun" kullanıyorum uzun süredir ve çokta memnunum.. ama tabi birazda saçın yapısıyla ilgisi var bunun,tutmasının..

Ben maşada da düzleştiricide de "braun" kullanıyorum uzun süredir ve çokta memnunum.. ama tabi birazda saçın yapısıyla ilgisi var bunun,tutmasının..

hangi serisi peki ? saçlarım boyalı orta sertlikte arkadaşımın phılıps maşasında saçlarım tutuyor çok da uygun bi fiyata almıştı

remıngton cı19 19mm seramik maşa kullanan var mı ? acil yardım ! bugün sipariş vermem gerekio internetten alıcam bayanlar

remıngton cı19 19mm seramik maşa kullanan var mı ? acil yardım ! bugün sipariş vermem gerekio internetten alıcam bayanlar

Remıngton cı19 19mm seramik maşa kullanan var mı ? acil yardım ! bugün sipariş vermem gerekio internetten alıcam bayanlar

Babyliss 2219 19mm saç maşa kullanan var mı ? Kimse maşa kullanmıo mu pof

cnm bende babyliss var kaç mm olduğunu bilmiyorum ama bnmkinin çapı kalın. Keşke ince alsaydım diyorum. Gzl değil. Ben beğenmiyorum.

anladım canım . Ben 19mm baktım hep diğerlerinde bozulur diye düşündüm . Kimse bişi demeyince remington ci76 sipariş verdim 34 tl ye kargo falan 40a gelicek bana . Bakalım nasıl çıkıcakkk puf

kesinlikle remington s9600 alın

ben 1 aydır kullanıyorum

yeni çıkmış çok mükemmmel

en az 3 gün düz duruyor.

braun iyonlu maşa kullanıyorum;hem ince değil;kalın maşa daha doğal bukleler yapıyor diye düşünüyorum ama bu konuda çok profesyonel değilim.

remington ci76 aldım 40 Tl ye çok da memnunum ama akşam olunca salıyor kendi saç telim biraz kalın spreyle daha güzel olur diye düşünüorum ama denemedm hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…