canım kremi biraz fazla sür istersen bellki yeterli gelmıyordur
gliss sıvı durulanmayan saç kremi var. ben de saçım ıslakken veya kuruyken onu sıkıp saçımı tarayabiliyorum ancayıkarken kremlemek bende de işe yaramıyor...üstelik de saçım hafif dalgalı yani, kıvırcık falan değil
benim sorunumda sizin gibiydi.röfleden yok yandı yıprandı saçlarım.çok sürsem yağlanıyor az sürsem saçlarım açılmıyor.en sonunda şu mavi suyu keşfettim.kuaförlerde fönden önce sıkıyorlar ya ondan.1 aydır kullanıyorum hem saçlarım gözle görülür şekilde onarıldı.ve jilet gibi tarakta saçlarım taranıyor ve kabarmıyor.tavsiye ederim 12-13 tl kadar.eminim pişman olmazsnız.
canım benim saçlarım kıvırcık, avonun saç kremini kullanıyorum ben saç kremimin içerisine barcelona saç bakım yağından koyuyorum 2 kapak bir güzel karıştırıp öyle uyguluyorum çok memnunum hem çok güzel taranıyor hemde hiç dökülme kopma falan olmuyor, selectivenin mavi suyunuda kullanmıştım bir ara oda yumuşacık yapıyor saçları
kızlar saç kremi kullanıyorum saçlarıma ama taramakta yine zorlanıyorum sanki hiç kremlenmemiş gibi yoluk yoluk benim gibi olan varmı ne yapmam lazım bu arada dovenin saç kremini kullanıyorum onarıcı terapi serisi
dove kullan arkadasım..
benim saçlarıma mesela her krem gitmez ve senin dedgn gb olur. ama dove kullanmaya bşladgmdan beri mükemmel
canım benim saçlarım kıvırcık, avonun saç kremini kullanıyorum ben saç kremimin içerisine barcelona saç bakım yağından koyuyorum 2 kapak bir güzel karıştırıp öyle uyguluyorum çok memnunum hem çok güzel taranıyor hemde hiç dökülme kopma falan olmuyor, selectivenin mavi suyunuda kullanmıştım bir ara oda yumuşacık yapıyor saçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?