• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saç kremi kullandığım halde saçlarımı taramakta zorlanıyorum:(

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar saç kremi kullanıyorum saçlarıma ama taramakta yine zorlanıyorum sanki hiç kremlenmemiş gibi yoluk yoluk benim gibi olan varmı ne yapmam lazım bu arada dovenin saç kremini kullanıyorum onarıcı terapi serisi

gliss sıvı durulanmayan saç kremi var. ben de saçım ıslakken veya kuruyken onu sıkıp saçımı tarayabiliyorum anca:58: yıkarken kremlemek bende de işe yaramıyor...üstelik de saçım hafif dalgalı yani, kıvırcık falan değil :5:

gliss sıvı durulanmayan saç kremi var. ben de saçım ıslakken veya kuruyken onu sıkıp saçımı tarayabiliyorum anca:58: yıkarken kremlemek bende de işe yaramıyor...üstelik de saçım hafif dalgalı yani, kıvırcık falan değil :5:

evet cnm benimde dalgalı kıvırcık değil şuan boya var ama kendi saçımdada zorlanıyodum taramayı dediğin kremi alıyım bakalım insallah işe yarar sağol cnm:16:

benim sorunumda sizin gibiydi.röfleden yok yandı yıprandı saçlarım.çok sürsem yağlanıyor az sürsem saçlarım açılmıyor.en sonunda şu mavi suyu keşfettim.kuaförlerde fönden önce sıkıyorlar ya ondan.1 aydır kullanıyorum hem saçlarım gözle görülür şekilde onarıldı.ve jilet gibi tarakta saçlarım taranıyor ve kabarmıyor.tavsiye ederim 12-13 tl kadar.eminim pişman olmazsnız.

Son düzenleme:
canım benim saçlarım kıvırcık, avonun saç kremini kullanıyorum ben saç kremimin içerisine barcelona saç bakım yağından koyuyorum 2 kapak bir güzel karıştırıp öyle uyguluyorum çok memnunum hem çok güzel taranıyor hemde hiç dökülme kopma falan olmuyor, selectivenin mavi suyunuda kullanmıştım bir ara oda yumuşacık yapıyor saçları

benim sorunumda sizin gibiydi.röfleden yok yandı yıprandı saçlarım.çok sürsem yağlanıyor az sürsem saçlarım açılmıyor.en sonunda şu mavi suyu keşfettim.kuaförlerde fönden önce sıkıyorlar ya ondan.1 aydır kullanıyorum hem saçlarım gözle görülür şekilde onarıldı.ve jilet gibi tarakta saçlarım taranıyor ve kabarmıyor.tavsiye ederim 12-13 tl kadar.eminim pişman olmazsnız.

nerden bulucam cnm onu markası mavi sumu saçlarıda onarıyosa iyiymiş saç kremleri çok döküyo saçlarımı ama mecburen kullanıyodum tesekkür ederim cnm:16:

canım benim saçlarım kıvırcık, avonun saç kremini kullanıyorum ben saç kremimin içerisine barcelona saç bakım yağından koyuyorum 2 kapak bir güzel karıştırıp öyle uyguluyorum çok memnunum hem çok güzel taranıyor hemde hiç dökülme kopma falan olmuyor, selectivenin mavi suyunuda kullanmıştım bir ara oda yumuşacık yapıyor saçları

avondan çok alış veriş yaparım ama çoğu parfüm ve makyaj malzemesi saç ürünlerini hiç denemedim bidakine sipariş veriyim soruyım bakalım barcelonayı ilk defa şimdi duydum cnm bakım yağı falansa aktarda mı satılıyo saçlarımda çok dökülüyo bakım yapmam lazım insallah bendede işe yarar sağol cnm

kızlar saç kremi kullanıyorum saçlarıma ama taramakta yine zorlanıyorum sanki hiç kremlenmemiş gibi yoluk yoluk benim gibi olan varmı ne yapmam lazım bu arada dovenin saç kremini kullanıyorum onarıcı terapi serisi

dove kullan arkadasım..
benim saçlarıma mesela her krem gitmez ve senin dedgn gb olur. ama dove kullanmaya bşladgmdan beri mükemmel:52::21:

benim de saç kremi kullanmama rağmen zor taranan saçlarım vardı.. ben acı badem yağı, hint yağı ve birkaç damla da çam terebentini karıştırdım artık banyodan sonra saclarım ıslakken kulak hizamın aşağısından başlayarak bu karışımı sürüp saçımı öyle tarıyorum böylece hem tararken saclarım kırılmıyor hem de bakım yapmış oluyorum tavsiye ederim :34:

bana Elidor un kremleri çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim ..

benm saclarım da cok zor acılır, ben banyoda kremlerim kremliyken tararım hiç sorun yasamam 2 dkka bile sürmez bunu da deneyebilirsin

benm saclarım da cok zor acılır, ben banyoda kremlerim kremliyken tararım hiç sorun yasamam 2 dkka bile sürmez bunu da deneyebilirsin :21:

canım kesinlikle saç serumu kullan ben de aynı durumdayım ve inan serumu bi kere deneyince bi daha bırakamadım :69:

peki saç yağlı olmuyormu.saç kremi sonuçta saçı temizlemez.nasıl oluyor anlamadım..

Back