Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kopmaları için....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yasemin1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
987
10
96
İstanbul

KIZLARRR SACLARIM INANILMAZ KOPUYOR...BUTUN BUTUN ELIME GELIYOR...DÖKÜLMÜYOR AMA KOPUYOR VE SACLARIMI KESTIRDIGIM HALDE KOPMAYA DEVAM COK NEMSIZ...SAC BAKIM SPREYI VEY NELER ONERIRSINIZ...HERBAL HARE CARE IYI DIYOLAR???ACILEN ONERILERINIZI BEKLIYORUM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... :a015:

evt sacım yıllardır roflelııı ve tatıl ve sonrası ınanılmaz kopuyor butun butun üüüüü..napıcam bennn cok kuruuu catr catırrr

sakın röfle yaptırma bende o hatayı yaptım gerçi benim içten sebeplerden de dökülme oluyordu ama bu dökülmelerin yarısı sanki koparak dökülüyordu saçın birde ince telliyse tamam o saç bitmiştir

bende bu tarz bi konu açmak için girmiştim:)zencefil suyu kullanıyorum we saçlarım 3-4 cm uzadı ama ruçlarının rengi açıldı yıprandı kırık we kopma arttı..bende zeytin yağı yapmayı düşündüm..beslensin die..yanına ne eklesem die danışmaya girdim.badem yağım kalmamış.birde 2 günde bir duşa girerim ben,,kuzenm yapma kendi yağıyla beslensin dedi..bakalım..

Isıtılmış zeytinyağı, badem yağı, fındık yağı , hint yağı, susam yağını saç uçlarına sür (gürleşmesini istiyorsan diplerinede sürebilirsin). Bunların hepsinide karıştırabilirsin veya birinide kullanabilirsin. 2 saat saçında beklesin (benim sabaha kadar da beklettiğimde oluyor) sonra yıka. Durulama suyunada yarım çay bardağı elma sirkesi tamamdır bu iş zemuszemus. Elma sirkesi saçı hem yumuşatıyor, hem parlatıyor hemde güçlendiriyor zemuszemus, bir kaç kullanımdan sonra farkı farkedersin opuyorumnanaktan

Bu arada hcyi kullandım, bana iyi gelmedi :umursamaz:

artık kopmuyorrrr şekerrrrr kerastase aldım haftada bır bakım yaptırıyorum evet pahalı gercı ancak 3 ay gıdıyor o bakım kremı...kuaforume bırakıyorum oraya gııdınce haftada bır yaptırıyorum...ve glıss kullanıyodum artık terkeetım glıssı cunku uzun zamandr kullanıyorum ama hıccc bı ıse yaramıyor hıccc...ve bırdaha tatıle gıderken kesınlıkle yanıma sac bakım spreyı alıp denızden cıktıkca dus alıp sıkıcam... :) buyuk bır ders oldu bana

Bende havuza girmeden önce kuru saçlarıma saç kremi sürüyordum öyle giriyordum havuza :roflol:, napiim çok yıpranıyorlardı gamyoncuiremsu

Bende havuza girmeden önce kuru saçlarıma saç kremi sürüyordum öyle giriyordum havuza :roflol:, napiim çok yıpranıyorlardı gamyoncuiremsu

kesınlıkle ve bana kuaforum demıstı sakın bakımı ıhmal etme ..bakım derken yapmam gereken denız havuz sonrası duş ve spray....bu arada bana kuaforum demıstıkı spray unuttunmu yada bıttımı al bır sac kremını sulandır ıyıce spray sisesi ıcınde denız havuz sonrası sık uclarına hem yumusar hem kolay taranır aklınızda bulunsun super yondem..likit sac spraylerı aslında hep sac kremının lıkıt halı...ıyıce sulandr calkaka az mıktar kremı sık uclarına bukadarrrrrrrr :)))))))

merhaba. saçlarım çeşitli yerlerinden, serçe parmağım kalınlığında, saç dibine yakın bir yerlerden kopuyor(saç 3-4 cm kalıyor bir anda). kafayı yicem artık. tam bi taraf uzadı diye sevinirken, bi bakıyorum başka bir yer daha kopmuş. röfleden kaynaklı deniyor genelde ama..ben hayatımda bir kez saçımı sarıya boyattım (saç rengim siyah), oryalle açtılar, 2 kere işlem gördü ve sonra kendi saç rengime döndüm. bu söylediğim 3 sene önceydi. yani, o zaman bir şey olmamışken şimdi kopuyor olması normal mi? oryal nedeniyle mi kopuyordur? korkuyorum başka bir hastalığım mı var diye. hastaneye gitsem saçla hangi bölüm ilgilenir onu da bilmiyorum. yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…