• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç koparma huyu lütfen yardım edin

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
kızlar ben yaklaşık 7 yıldır saçlarımı koparıyorum. öyle kökten değil elimlle saçımla oynuyorum kalın bir tel bulup yarısından itibarek koparıyorum. kaç kere saçlarımı kestirmek zorunda kaldım çnkü şekli bozuluyor bi kısım kısacık kalıyor koparmaktan. kopardıktan sonra durup baktığımda önümde avuç avuç saç oluyor pişman oluyorum üzülüyorum ama kendimi alamıyorum koparmaktan sürekli elim saçımda. böyle bişi yaşayanlarınız varmı lütfen yardımcı olun bana

Canın bnm de buna benzer bie durum um Var ama ben çok sikildogimda yapyorum bnde kökleri yle koparmyorum allah tn sadece uclrdan kiriklarini koparyorum burda okuduklarımdan sonra cok korktum kopar mycm daha

Canın bnm de buna benzer bie durum um Var ama ben çok sikildogimda yapyorum bnde kökleri yle koparmyorum allah tn sadece uclrdan kiriklarini koparyorum burda okuduklarımdan sonra cok korktum kopar mycm daha

Merhaba ,

Farklı konularda sorunuzun yanıtı verilmiş. Öncelikle sizin durumunuz psikolojik bir rahatsızlık değil. Saçlarınızın uçları çatallaşmış ve saç uçlarınıza baktığınızda kırıldığı noktalardan kopuyor aslında.

Saçlarınızın kırıklarını aldırmanız sorununuzu çözecektir.

İnşallah bnmki farklı bir durumdur.zaten bi forumda okuduklarımdan sonra bıraktım hemen ya bnm saçımda da açıklık kellik oluşursa dye o hastalığı olanlar istemsi elleri saçlarına gdyormus ama ben bilerek kopryordm ki brakmk istyince bıraktım hemen

kızlar ben yaklaşık 7 yıldır saçlarımı koparıyorum. öyle kökten değil elimlle saçımla oynuyorum kalın bir tel bulup yarısından itibarek koparıyorum. kaç kere saçlarımı kestirmek zorunda kaldım çnkü şekli bozuluyor bi kısım kısacık kalıyor koparmaktan. kopardıktan sonra durup baktığımda önümde avuç avuç saç oluyor pişman oluyorum üzülüyorum ama kendimi alamıyorum koparmaktan sürekli elim saçımda. böyle bişi yaşayanlarınız varmı lütfen yardımcı olun bana

Herşey sende bitiyor kopar mycm artık de ve başla inşallah kurtulursun

Uff bemde yoluyorum saçlarımı öyle tatlı kopuyolarki ellerimi saçlarımın arasına gezdirip aşşağıya dökülen saçları gördükçe rahatlıyorum.. sanki kafamdaki sorunları saçımla birlikte masaya bırakıyorum gibi geliyor. Son dört yılda çıktı bu huyum ve saçımın önlerinde kellikler başladı. Kendimi durduramıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back