dün yine çok aşırı koparttım allahım beni ve benimgibi arkadaşlarımı kurtarrr aminnnnnn
canım benim haklısın çekeçeke aynı yerden saç çıkmayacak artık küsecek bize özellikle bana yaşımda genç değilki artık hücreler eskisi kadar yenilenemiyor 30 yaşındayımben uzun yıllar kopattım saçlarımı tepemde saç kalmaıştı artık saçlarımın normalde çok gür olmasına rağmen. saçlarımı açamaz hale gelmiştim oyuklardan dolayı . bu konuda en büyük çözüm kararlı olmak. başka çare yok dr larda falan aramyın. el oyalayıcı uğraşlar edinin. ben hala çekiorum arada tek tük. şu an 26 yaşındayım çekmeye başladığımda ortaokula gidiordum o saçları toplasam kökünden çekitiğim 5 tane peruk çıkardı ::)))
tabi şu an o saçlarım eskisi kadar gür değil bir noktadan sonra çıkmıyor üst üste çekilen köklerden saç. özellikle yaş olarak küçük arkadaşlarıma söylüorum bunun sonunda kel kalabilirsin aman diorum çok tehlikelisenağlama
yettıımm mercancım :)
canım ben 2hfta önce pskyr a gttım 200 tl bayıldım,ne var ne yk anlattım ıcımde ne varsa...
dınledı dınledı dınledı not aldı felan,senın sorunların kaynagı trıktıllmnı deıl,senı trıktlomanıye sevkeden baska sorunların var onu bulmamız gerek dedı.ılac verdı terapıye gel dedı. terapı de 150tl((
Ben öle olunca aman tanrım dedım paralarım su gbı akıo,,o gun bugundur toplamda30tel ancak koparmısımdr.ne zaman elm sacıma gtse dur gız napıon onca parayı cöpe atıon cek elını dıe kendmı uyarıorm ve bırakıorum saclarımı.. tabıı bu aralar hıc ders calısmadım sureklı gezdım o nedenle saclarımla ılgılenemedm ztn... canım arkdslarım bu ıs kararlılık meselesı,irade meselesı..ıns hepımız bırakırız saclarımız uppuzun gupgurr olurrr...
arkadaslar kopardıgı sacları tekrar cıkıp uzayan var mı??? Benımkıler tepemde 2-3 cm kdr daha fazla uzamıo( ensem arkam kakulum uzuo o tepeden kopanlar uzamıooo napcazz?? Denemedıgımuzatma yÖntemı kalmadıı
uzuyacak ama rahat bırakabilirsek inatla çıkıyor saçlarım maşallah ama git gitde incelti tabiki eğer koparttmazsam 3-5 aya çok güzel olur ama malesef beceremeiyorum:a015:arkadaslar kopardıgı sacları tekrar cıkıp uzayan var mı??? Benımkıler tepemde 2-3 cm kdr daha fazla uzamıo( ensem arkam kakulum uzuo o tepeden kopanlar uzamıooo napcazz?? Denemedıgımuzatma yÖntemı kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?