Avon'un yeşil renkli bir serumu vardır muhakkak görmüşsündür, o üründe aynı mantık ile kırık görünümünü anlık olarak düzeltebiliyor,kullananlar memnundu, bir ihtimal bu kür işe yarayabilir ama aynı serinin eğer durulanmayan bakım kremi falan varsa o daha etkili olur bence. Takipteyim...
Tatlım zaten temelli düzeltmesi mümkün değil biliyorsun, bir önceki mesajımda yazmıştım, anlık bir şey. Dolgunlaştırma özelliği varsa bu iyi, en azından saç tellerini sardığına göre çevre etkisinden dolayı kırılmaları azaltacak. Avon'un serumunun bu özelliği yok.3 haftadir haftada en az 2 defa kullandim nerdeyse, benim catallanmis kiriklarimi duzeltmedi ama saclarimi inanilmaz dolgulnlastirdi. ustelik ilk uygulayisimdan sonra hemen farkettim, ayrica cevremdeki insanlar gorduklerinde saclarimin dolgunlastigini soyluyor. yinede kirik acisindan istedigim sonucu vermedi, bi de avonun serumunu deneyecegim. bu urunude kullanmayi dusunuyorum ama:)
Ovex saç bakım maskesini dene tatlım. Koparak dökülme ve kırılmaları engelliyor ve saçları dolgun yumuşacık yapıyor.Avon'un yeşil renkli bir serumu vardır muhakkak görmüşsündür, o üründe aynı mantık ile kırık görünümünü anlık olarak düzeltebiliyor,kullananlar memnundu, bir ihtimal bu kür işe yarayabilir ama aynı serinin eğer durulanmayan bakım kremi falan varsa o daha etkili olur bence. Takipteyim...
Teşekkür ederim canım, şu an ihtiyacım yok ama olursa diye aklımın bir kenarına yazdımOvex saç bakım maskesini dene tatlım. Koparak dökülme ve kırılmaları engelliyor ve saçları dolgun yumuşacık yapıyor.
aranızda dove kırık saç uçlarına karşı etkili bakım kürü kullanan varmı? 3 yıkamada mıknatıs etkisiyle %80e kadar catal kırıkların yok olmasını vadediyor. bende bugun watsons'tan 13 tlye aldım. deneyeyim, sonuclarını buraya yazarım
Saç tipi işte Kiddy, mesela davinesin keratin bakımı arkadaşlarmın saçını ipek gibi yapıyor ama benim doğal olarak yumuşacık olan saçlarımı sertleştiriyor, hoş bu durum benim işime geliyor amakırıklara etkisini bilmiyorum da saçları hiç yumuşatmadığı kesin hatta sertleştiriyor bile olabilir.. üstüne serum sürmeden kullanamıyorum..
Saç tipi işte Kiddy, mesela davinesin keratin bakımı arkadaşlarmın saçını ipek gibi yapıyor ama benim doğal olarak yumuşacık olan saçlarımı sertleştiriyor, hoş bu durum benim işime geliyor ama
Ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum bir anlam veremedim Kiddyyciğim ama saç sertleşince şekil vermek çok daha kolay ve kalıcı oluyor o yüzden seviyorum bu haliniaa ciddi misin keratin bakımı nasıl sertleştiriyor ya çok ilginçmiş ama öte yandan ne güzel zaten yumuşacık saçların varmış bakıma ihtiyacın olmaz..
Ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum bir anlam veremedim Kiddyyciğim ama saç sertleşince şekil vermek çok daha kolay ve kalıcı oluyor o yüzden seviyorum bu halini
Üzülme kuzum hep öyle kalacak değil ya, elbet düzelecekler.aynen evet öyle oluyor ama ben de istiyorum ki şöyle elimi vurduğumda kayıp gitsin yumoş yumoş olsun.. ahh nerdee hele de saçımın yarısından fazlası yanmışken..
Üzülme kuzum hep öyle kalacak değil ya, elbet düzelecekler.