Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç kaynak ücreti

barbiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
151
1
96
Diğer
Kızlar size bi sorum olucak
Uzun bir süredir kaynak yaptırıcağım için araştırma yaptım.Burdada konularda yazdım.
Bazı kuaförlerin internet sitelerinde ücretleri yazıyo.
Anlamadığım şey şu o ücret kesim+fön+boya ve kaynak ücretimi bazılarında bu şekilde yazılmış.
Ücretlendirilme nasıl yapılıyor :uhm:
Şimdi ben kuaföre gittiğimde kaynak için ayrı ,diğer işlemler için ayrımı para vericem.
Yardımlarınızı bekliyorumm.kaydirigubbakcemile5

Kızlar size bi sorum olucak
Uzun bir süredir kaynak yaptırıcağım için araştırma yaptım.Burdada konularda yazdım.
Bazı kuaförlerin internet sitelerinde ücretleri yazıyo.
Anlamadığım şey şu o ücret kesim+fön+boya ve kaynak ücretimi bazılarında bu şekilde yazılmış.
Ücretlendirilme nasıl yapılıyor :uhm:
Şimdi ben kuaföre gittiğimde kaynak için ayrı ,diğer işlemler için ayrımı para vericem.
Yardımlarınızı bekliyorumm.kaydirigubbakcemile5

Ücretlendirme şu şekilde yapılıyor barbie : saçın ücreti 700 tl diyelim.Onun üstüne ne işlem yaptırdıysan extradan onları da ödüyosun.

Ozaman kendi kuaförümde saçımı ve alıcağım saçları boyatmak daha sonra onları taktırmak daha ucuz olucak değil mi ama ?:uhm:

Ozaman kendi kuaförümde saçımı ve alıcağım saçları boyatmak daha sonra onları taktırmak daha ucuz olucak değil mi ama ?:uhm:

aslında ikisi de aynı hesap oluyor barbiecim.Saç için kendi kuaföründe de para harcıycaksın dışardaki bi kuaförde de.Boya için de kesim içinde geçerli bu

olabilir ama kararsız kaldım ya ne yapıcağımı şaşırdım açıkçası.CADIARZU

sadece takma ücreti kdr alırlar acaba?bi sitede çıkartma ücreti 50TL Söküp -takma 150TL yazıyodu kafamçokkarıştı

olabilir ama kararsız kaldım ya ne yapıcağımı şaşırdım açıkçası.CADIARZU

sadece takma ücreti kdr alırlar acaba?bi sitede çıkartma ücreti 50TL Söküp -takma 150TL yazıyodu kafamçokkarıştı

sadece takma ücreti ne kadar bilmiyorum cnm ama ben kaynaklarımı çıkarttığımda taktırırken onlar yeniden yapılıyo dublex kısımları.ama çıkartma parası 100-150 tl arası değişiyo cnm.fotoğraf nasıl koyuluyo bilsem görmen için kaynaklı halimin fotosunu koyucam ama bilmiyorum cnm:S

Evet çok güzelmiş yahu maşallah (: Peki ne kadar gidiyor bu kaynak,,bir de ücretleri ne kadardan başlıyor en az,,süper dumuş (:

Evet çok güzelmiş yahu maşallah (: Peki ne kadar gidiyor bu kaynak,,bir de ücretleri ne kadardan başlıyor en az,,süper dumuş (:

Teşekkür ederim cnm sana da opuyorumnanaktan
5 ay rahat rahat kullanırsın.700'den başlıyo iyi kaynak cnm.
Bu arada benimki dublex kaynak cnm

selam canım ben herzaman yaptırıyorum şuan yaptırdığım yerden cok memmunum 100 tanesini 200 tl yaptırdım cok güzel oldu tavsiye ederim özel kaynak tarağıvar kullanım süresi uzuyor karışmıyor izmirsacdünyası bornova özkanlarda erhan bey

ayy allah korusun oranın ısmını duymak ıstemıyorum bana at kıllı saçı kazıkladılar yarı gerçek yarı sahte saça 200 mılyon werdım

benim bildiğm hatta saçlarımı yaptırdığım kuaförüm var kesim.boya.kaynağı 300 350ye yapıyor.sac platinse ancak bu 400 450 yı bulyor.normal rofle kaynaksa 350 kesimiyle bilginize...

Back