Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç için roller alıcam daha önce kullananlar lütfen yardım etsin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Terminoloji

Lal-ü AŞK
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
169
1
46
Aksaray
Demir eksikliği anemisi tanısı konuldu yaklaşık 4-5 aydır saçım aşırı derecede dökülüyo çok cılızlaştı kısacası kafamda saç kalmadı her bakımı denedim banamısın demedi dökülmeye devam etti
Şimdide son çare olarak roller almaya ve kullanmaya karar verdim internetten araştırdım fakat hangi marka ve kaç iğneli kullanacağımı tam olarak bilmiyorum daha önce kullanan varsa bilgilendirirse çok sevinirim

denedim hatta hala devam ediyorum sarımsaklı şampuan kullanıyorum .. aşırı derecede dökülmem var
eskiden gür olan saçlarım yok artık ara ara açılmalar var ve hala dökülmeye devam ediyor galiba kel kalıcam

sunu belirteyim dedim arkdsm mesela banada sarımsalı sampuan aldım işe yaramadı ama sampuana sarımsak rendelemeyi denesen belki işe yarar

içine sarımsak koyuncada kokusu saçtan sıçmıyor ya onuda denedim kokusu beni çok rahatsız etti eminim çevredekilerde algılar kokuyu bu seferde insan içine çıkamıyosun

durulama suyunuda ısırganlı suyla yap içinede biraz elma sirkesi kokusunu alıo zira ben öyle yapıorm sarımsakın kokusu yüüznden saclarımdan olmak istemem acıkcası neyse sana kalmıs yine de:)

tamam soal birde öyle deniyeyim .
Bu arada sonunda dermaroller siparişini verdim inş salı günü elimde olacak ürün ..
bakım öncesi dermaroller kullanayım bakalım faydasını görecekmiyim inş işe yarar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…