- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
Haa onu diyorsunuz siz , 6/47 gibi geldi bana ama okadar koyu da değil bir kuaföre sorun diyeceğim ama söylemezler dip boyayı biz yapalım dicekler 7/43 de Olabilir.
Merhaba Sea,
Ben tekrar açma yapmaktan vaz gectim. Naşta söylediğin gibi kolestom perfect 8.1 aldım. Bunla umarım iyi bir renk çıkar. Sonucu paylaşıcam :)
7.43 çok güzelmiş onu uygulayalım diyoruz 7.43 içinde saçı açmamız gerekir mi?
Çok soruyorum kusura bakmayın yahuu :)
Oksidanı 20 volum aldım. %6 ya tekabul ediyormuş. Boyadım saçlarımı. Az önce yıkadım. Sonuç tam istediğim gibi olmadı ama en azından turunculuk gitti. 10 gun sonra tekrar boyayacagım. Cunku bazı yerlerde renk farklılıkları var. Foto paylaşmak isterdim ama akşam ışığı yanıltıyor. Gündüz eklerim. Sizden 2. Boyama için tavsiye alacağım tekrar :):)Doğru bir ton aldınız , oksidanınız kaç ?
Oksidanı 20 volum aldım. %6 ya tekabul ediyormuş. Boyadım saçlarımı. Az önce yıkadım. Sonuç tam istediğim gibi olmadı ama en azından turunculuk gitti. 10 gun sonra tekrar boyayacagım. Cunku bazı yerlerde renk farklılıkları var. Foto paylaşmak isterdim ama akşam ışığı yanıltıyor. Gündüz eklerim. Sizden 2. Boyama için tavsiye alacağım tekrar :):)
sevgiler
ben dün olia nın 9.0 açık sarı tonunu aldım amacım saç uçlarıma ombre ışıltısı katmak dipten boyamayı düşünmüyorum . geçtiğimiz haftalarda palette natural 8.0 ını aldım berbaaat oldu eskisinden daha koyu ve naylonumsu bi saç ortaya çıktı kısacası yandı . asla tavsiye etmiyorum gittim saçlarımı kestirdim biraz bakımla canlandı allahtan sadece uçlarına yapmıştım. aama ombre sevdamdan vazgeçemedim die olia yı aldım amonyaksoz diye. dün bir tutam boyadım yarım saat bekletip yıkadım azıcık bile bir değişiklik olmadı saç uçlarım şu an açık kahve diplerim ise kestane ama geçişi uyumlu iki renk durmuyo pek. şu an omzumdan 15 cm aşağıda çok ince telli uçları sağlıklı görüüo şu an ama çok çabuk yıpranıyo koparak da dökülüo tararken bana ombre konusunda ne tavsiye edersiniz
Sea123 ilginiz icin cok tesekkur ederim. 8.1 %6 oksidanli sac boyası markasını ne önerirsiniz? Birde sacımı açtıktan hemn sonra boyamalimiyim? Beklememmi gerek? Cvbinizi bekliyorm.😊
Keşke türkiyede Loreal Feria Wild Ombre serisi satılsaydı. Ben amerikada bunlardan gördüğümde herkesin aldığını gördüm. Ve cidden bir arkadaşım evde harika sonuçlar aldığını söyledi. Ancak doğal saçta harika sonuçlar veriyor. Boyalı saçlarda ise daha farklı sonuçlar veriyor ama şu videoları izleyerek adımları türkiyede bulunan ürünlerle yapmaya çalışabiliriz. 1 kutu PALETTE KOLAY RÖFLELER veya GARNİER ULTRA AÇICI veya GARNİER 110-111 ile uçlarına videodaki adımları uygularsan istediğin sonucu alıcağını umuyorum.
http://youtu.be/w8PfCVu0pI4 burada farklı bir yöntem uygulanmış , ama çok başarılı.
Youtube a "L'oreal Feria Wild Ombre Tutorial" yazıp videları izle , eminim güzel bir şey bulursun dediğim ürünler kullarak tabi :)
küllü bir renk ile boyarsanız büyük oranda kurtulursunuz.... ama zaten yenii boyandıysa bi kısmı akacaktır o kızılların..
8.1 ile boyamaya devam edin ve oksidanınız mümkünse %3 lük olmalı artık %9 oksidan kullanmayın.
Hemen atıyım ; inciyi andıran hoş bir ton .Eki Görüntüle 949496 Eki Görüntüle 949497
Ayrıca saçınıza dore pigmenti yüklerken hayatta yeşillenme olmaz :)
çok teşekkür ederim canım cevabın ve ilgilendiğin için benim uçlarda 5 cm lik iki yıllık röflem kaldı acaba kolay röfleler serisi yakar mı çünkü koparak dökülmede söz konusu. ama garnieri deneyebilirim herhalde çok teşekkür ederim tekrardan ilgin için . kolay gelsin :))
çok teşekkür ederim canım cevabın ve ilgilendiğin için benim uçlarda 5 cm lik iki yıllık röflem kaldı acaba kolay röfleler serisi yakar mı çünkü koparak dökülmede söz konusu. ama garnieri deneyebilirim herhalde çok teşekkür ederim tekrardan ilgin için . kolay gelsin :))
cevabınız için teşekkür ederim.bu saçlarımı koleston 7.01 ile pigmentasyon işlemi yaptım daha sonra 8 .00 boyadım kızıllıklar çok az gitti ama hala istediğim renge ulaşamadım. ben şu resimdeki bayanın sacının dipinde istiyorum bu renge Eki Görüntüle 951392 nasıl ulaşabilirim
çok teşekkürederim ilginiz için öncelikle ...şimdi ben sonuç olarak balköpüğü ve altın sarısı elimde boyalar olduğu için kullanıyım diyorum çünkü çıtçıtlara deneme yaparken açmış bulundum bu boyaları nasıl bir renk elde ederim çok korkuyorum açıkçası istediğim ton şu tonlara yakın Eki Görüntüle 951451 Eki Görüntüle 951452 ama turuncu bir görünüm olsun istemiyorum dorelik yoğun olsun ama turuncu olmasın ...balköpüğü ve altın sarı içine az biraz küllü açık sarıdan eklesemmi eklemesemmi iszce yada önce balköpüğü altın sarı yapsam eğer çok turuncu olursa 11.1 ile cila mı geçsem...birde şu saçların parlama olayını tam anlayamadım ben boyadan az cık bırakıp ılık suyla karıştırıpmı yapıcaz onuda anlatırsanız sevinirim..
loreal majirel boyanın adını yanlış yazmışım.aslında istediğim saç rengi bu.ana rengi doğal duruyor ama boyayla nasıl elde edebiliriz bu rengi