bütün msjları okudum arkadaşlar,benimde saç problemim var ve saçları dökülen arkadaşlarımı çok çok iyi anlıyorum..gerçekten çok üzücü bişey bu,ben hep kafama takmıyorum filan diyorum ama ister istemez takılıyo insanın kafasına..ne bilim bir yere hazırlanırken filan en çok saçımla uğraşıyorum,yok şurdaki açıklık göründü mü orayı kapayım burayı kapayım derken bi bakmışım bi sürü zaman geçmiş...bendeki sorunsa saç dökülmesi diil,saçım çok az dökülüyor fakat o kadar seyrekki..bana saç hücrelerini canlandırcak bir formül lazım anlıcanız..daha önce priorin ilaç ve şampuan kullandım,rogain die bi spreyle birlikte,onlar bittikten sonra novacrin saç dökülmelerine karşı şampuanla minoxil diye bi solüsyon,şimdide internetten bulduğum suprisehair die bi bitki karışımı kullanıyorum...fayda gördüm mü,aslında gördüm ama istediğim sonucu hiç bi zaman elde edemicem galiba...sanırım bu işte en etkili ilaç sarımsak,ama onuda kullanmak biraz cesaret istiyo..o sarımsak yağını bir arkadaşım kullandı,neredeyse bi ay saçı her ıslandığında o koku sürekli burnumuzda:):)ama işte takmamak lazım..çok konuştum dimi kızlar,baya dertliyim gördüğünüz gibi,sanırım en sonunda gidip ektiricem.. =)=)=)