- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi kelebekcik
1 ay içinde minik saçları çıkmıştınekadar süre kullandı arkadasınız ve nekadar sürede etkisini görmeye basladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay içinde minik saçları çıkmıştınekadar süre kullandı arkadasınız ve nekadar sürede etkisini görmeye basladı
5 6 tane ezip koymuştu birde ayretten eczaneden bemiks ampul karışımı var onuda kullandı ama onu az kullanıyoduben 1 kutu dogum kontrol hapı ve 10 damla cam telebentin ekledim tresan sampuanın içine.arkadasınız ne sekilde kulladı kaç tane eklemişti sampuana
Canım bitkisel bir şampuanın çok etkisi oldu demişsin ismini yazabilir misin. Bir de etkisi kaybolmasın diye bu şampuanın içine koymayalım mıMerhabalar :)
Uzun zamandır saç uzatmanın yolunu arıyordum.Bitkisel bi şampuanın çok etkisi oldu bu konuda 2ay kullandım.Etkisi gitmesin diye şimdi değiştiriyorum 250ml bitkisel olmayan şampuana 1kutu doğum kontrol hapı ezip koydum.Bitince sonuçları yazarım umarım etkisi olur..
İlaç ismi verir misinbende bir kutuyu ezip koydum zaten sampuana. yaklasık 1 ay oldu kullanmaya baslayalı dökülmem tamamen durdu
diane 35 kullandım benİlaç ismi verir misin