- Konu Sahibi kelebekcik
ben denedim resmen saçlarımın seyrek bölgelerimde saç çıkmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben denedim resmen saçlarımın seyrek bölgelerimde saç çıkmaya başladı
kızlar bende yasmin hapını ezip şampuanımın içine karıştırdım ayrıca 5-6 damla da çam terebentin yağı damlattım oldukça işe yaradı. normalde duş aldığımda duşakabinin içinden saç temizlemek zorunda kalırdım duş sırasında dökülen saçlarımı ama bu şampuanı kullandıktan sonra hemen hemen hiç saç dökülmedi daha ilk kullanımdan itibaren. ortalama 1.5 , 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. tek sorun saçı biraz kurutuyor ama duştan çıkınca saçlarıma tararken sıvı saç kremi sürüyorum sorun kalmıyor. gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz :)
400 ml sampunıma 6 7 dogum kontrol hapı kattım yetersiz mi acaba birde evde cam terebentin var ne kadar katarım
kızlar bende iki ay oluyor bunu yapalı. saçlarımda aşırı dökülme başlamıştı aynı zamanda anneminde. bitkisel oldugu için yasmin aldık yarım paketini ezip şampuana kattık ve dökülme cidden durdu.ama yıkarken dikkat edin yüze filan gelmesin ne olur ne olmaz vücuttaki diğer tüyler etkilenmesin
kızlar bende iki ay oluyor bunu yapalı. saçlarımda aşırı dökülme başlamıştı aynı zamanda anneminde. bitkisel oldugu için yasmin aldık yarım paketini ezip şampuana kattık ve dökülme cidden durdu.ama yıkarken dikkat edin yüze filan gelmesin ne olur ne olmaz vücuttaki diğer tüyler etkilenmesin
bencede kullanmaya devam et canım gerçekten sonuç veriyo ve en yakın arkadaşım kullanmıştı kızın tepesi kelleşmişti artık düzeldi yeni saçlar çıktı kızdasuanda kasınma yanma gibi sorunlar kalmadı saclarım daha iyi görünmeye basladı hemde bukadar kısa bi sürede kullanmaya devam edicem sonucları paylasrım