- Konu Sahibi kelebekcik
Merhaba,
Ben de 2 hafta önce kayınvalidemden duydum bu yöntemi ve çok şaşırdım. Bir eğitimci ve bir anne olarak ilk tepkim "nasıl olur?" oldu. Sonra kayınvalidem kuaförde gür saçlarını gördüğü bayanla yaptığı konuşmayı anlattı. Bayan cilt doktoruna giderek öğrenmiş bu yöntemi. Saç dipleri açılıncaya kadar dökülen saçları için doktor doktor gezmiş. En sonunda bu yöntemle eski saçlarına kavuşmuş. 2 yıldır kullanıyormuş. Kürü bir şişe uyguladığında bir şişeyi sade kullanıyormuş. Bayan 21 hapı 700 gram tresan şampuana ekliyormuş.
Ben de bunu duyunca daha etkili olur diyerek HC bakım yağı, yılang yağına bir tableti ezip ekledim. Cuma gecesi hazırladım kürü. Eşimin de saçları çok az, bana da yap nasıl olsa doktor tavsiyesi dedi. Ona da bir kür hazırladım. Sürdük bekledik. 30 dakika sonra ikimiz de saçımızı yıkadık. Bende hiçbir olumsuz etki olmazken, eşime bir şeyler oldu. Deli gibi saçı kaşınıyordu. Tüm gece acı acı kaşındı saç dipleri. Sabahleyin saç dipleri iltihaplı sivilecelere dönüşmüştü. Bendeki üzüntü ve suçluluk hissini bilmem anlatmama gerek var mı((
Hemen internette araştırdık ve Ketoral şampuan ve kremini aldık. Ancak pazartesi sabahı olduğunda eşimin alın ve kulak bölgesinde berbat bir ödem vardı. Hemen acile gittik. Şimdi dikkatli okuyun bakın cilt doktoru ne dedi:
Yağla birlikte uygulandığında erkek saç derisini tıkar, erkek saç derisi zaten yağlıdır, gözenekler tıkanınca, kaşımanında etkisiyle enfeksiyon oluşur ve iltihap meydana gelir.
Bu yöntemi erkek tipi saç dökülmesine değil, kadın tipi saç dökülmesine tavsiye ediyoruz. DEDİ!!!
Ben şok oldum ama çok utandığım için ölçü soramadım. Eşimin saçı 10 gündür normale dönemedi, hala kaşınıyor.
Bense korkudan deneyemedim ama bu gece cesaretimi topladım ve 400'lük tresan şampuanıma 9 tableti ezerek koydum. Şişe şeffaf olunca hapın hemen dağılmadığını gördüm. 2 saat sonra dağıldını gördüm. Saçım temiz, 2 gün sonra deneyeceğim.
Şu anki saç boyumu ve gürlüğünü(!) görmeniz için resim ekliyorum.
Denemenin ilk ayında da resim ekleyeceğim.
Merhaba acaba şuana kadar ki kullanımınızda herhangi bir fayda gördünüz mü?