- Konu Sahibi kelebekcik
bilgi için teşekkürler canım
rica ederimm kelebekcikk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgi için teşekkürler canım
menekşelere koyulup, onları coşturduğuna şahit oldum.
fakat şaşırdığım şey şu. insanlar hangi akla hizmet doğum kontrol hapını şampuana karıştırmayı düşünebiliyolar. ilk kim buldu onu merak ediyorum ben :roflol:
amonra arkadaşımızın yazısını okumadın sanırım..demek ki bi doğruluk payı var..seni denemen için zorlamıyorum..olumlu bilgiyi önemsemeyip olumsuz olana atlaman da gariplmaz:
arkadaslar ben amwayın bıtkısel sampuanını kullanıyorum cok guzel sacı beslıyor dökulme varsa dökulmesını engellıyor sacı guclendırıyor bırde sacın cok seyrelmesı durumunda bır maske var cok etkılı ben 2 arkadasıma onerdım uyguladılar ve seyrek olan sacındakı bellı kısımlar tekrar cıkmaya basladı o maske sayesınde bende seyrelme yok saclarımda sadece cok dökuluyor cansızdı oyuzden sadece sampuan ve sac serumu kullanıyorum cok etkılı bır urun serumun adı SATINIqUE PARLAKLASTIRICI SERUM
annem menekşelere katardı bunu çoşsunlar die
gerçekten çoşar çiçek açarlardı
aaa yanlış anlaşılmış galiba ben terslik olsun diye söylemedim öyle keşke yarasada kullansak bizde ben hayal kırıklığı olduğu için öyle yazdım. hani bi kaç kişi gerçekten işe yaradı kullanıyorum dese de bizde uygulasak. amonra kim, denemiş faydası mı olmuş göremedim yazısını.
korkmanız gereken tek şey yüzünüze değdirmeniz durumunda tüylenme yapar onun dışında gürleştirmez ama saçları uzatır
kullandım etkisi bu kızlar