- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar bu üçlü ampülü düşünüyorum ama şu kafama takıldı herkeste aynı sonucumu veriyo acaba mesala benim saç tipim ince telli yağlı seyrek benim gibi olupta kullanıp memnun kalan varmı aranızda
nanelis
o kadar güzel anlatmışsın ki heveslenip yapasım geldi.
saç için genelde bemiks ampül daha çok kullanılıyor onuda eklesek olur herhalde.
senin yazını okumadan öncesi saç gürleştirme için sarımsak yağı kullanmayı düşünüyordum.
eğer ki gerçekten etkili ise sarımsak kokusunu çekmek zorunda kalmayız.
nanelis canım inşallah vereceğin güzel tarif saç çıkarma ve gürleştirme tarifi olur.bekliyorummm
aynen benim saçım da öyle ben kullanıyorum ve ciddi anlamda yararını görüyorum.. bence fazla gecikmeden siz de kullanmaya başlayın..
ben bu yorumları görmeden daha doğrusu bu siteye üye olmadan önce wellanın 4lü ampulunu aldım 10 gün falan oluyo aşağı yukarı kullanalı 1 ay geçmesi gerekiyomş etkisini görmem için saçıma masj yapıyorum bunla yumuşacık oluyo faydasını görmezsem bu 3 lü ampulden almayı düşünüyorum bakalım
kat canım deneyenler var ben şampuanımı sulandırmasından korktuğum için katmadım.
bu arada ampullu yağlı maskemi uyguladım bekliyorum
Arkadaşlar doktorlar şampuana kırılan bu ampullerin saç köklerini tıkadığını söylüyormuş sizcede öylemi bende kıracaktım ama kararsız kaldım şimdi???
Saç çıkarır mı bilmem ama benim boyadan yıpranan saçlarımı onardığı kesin Gerçi ben argan yağı B ve E ampülü kullanıyorum çokta memnunum...
Saç çıkarır mı bilmem ama benim boyadan yıpranan saçlarımı onardığı kesin Gerçi ben argan yağı B ve E ampülü kullanıyorum çokta memnunum...
Bende bugün ilk kez saçlarıma uyguladım. 1 bemiks ampul, 1 evigen ampul, 1 tatlı kaşığı sarımsak yağı, susam yağı, badem yağı ve çam terebentin yağını karıştırıp uyguladım. İnsallah etkisini görürüm çünkü saçlarım çok fena dökülüyo böyle devam ederse kel kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?