- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
- Konu Sahibi ela
-
Duruladım ve ilk kullanımda sonuç ipek gibi saçlar pas parlak yumuşacık
...Ölü saçından farksızdı ne rengi kalmıştı ne canı saçımın ..Yalnız tek sorun kaşınıyor oda doping in etkisi dir diyorum inşallah öyledir.
Kızlar hemen hemen hepsinni okudum diyebilirim..şimdi karar verdim bende yapıcamda tam emin degilim saçıma bakım seklindemi yapsam yoksa şampuanna mı katsam,, bilmiyorum..:S hangisindee daha çok fayda görürürüm..yeterki fayda göreyimdee.:S saçlarım çok dökülüyo çünkü yardımcı olurmusunuz nasıl yapıp uyguluyucam hangilerinni katıcam :S
kızlar ben bu üçünü 500 ml wella şampuanıma kırdım ve sadece bir defa kullandım ama saçımda yağlı gibi bir görünüm yarattı bu normal mi anlamdım ? sanki hiç yıkanmamış gibiydi saçlarım banyodan sonra
arkadaşlar benim saç tipim ince telli yağlı ve seyrek yani ne ararsan var ama benim hormonlardan dolayı böleymiş yani hormonlarım çalışmıyo hap kullanıdum bıraktım tekrar aynısına başladım galiba onu hep kullancam dengeyi sağlaması açısından ama saçlarımdaki seyreklik beni rahatsız ediyo yanlarım ice açıldı uzatamıyorum doktor önerisiyle minoxsil kullanıyorum ama 2 3 ay oldu pek bi etkisini görmedim gerçi 6 ay kadar kullanmam gerekiymuş faydasını görmem için ama ayrıyeten bakım yaptırmayı düşündüm oda çok masraflı bi kuaför istersenz ürünü alın dedi wellanın dökülmeyi engelleyen ampulu varmış onlar bakımda kullanıyolar ben almayı düşünüyorum evde kendim yapcam onlara göre faydası var almayı düşünüyorum hiç kullanananız varmı???
arkadaşlar hem doktor reçetesinde hemde normalde bu ampulleri saç dökülmesi veya gürleşmesi için kullananlar lütfen etkilerini yazsınlar
ben kullandım sanki yaradı gibi ama sizlerden de duymak istiyorum ve nasıl kullandınız
bende bu 3 ampulü kullanıyorum fakat içine çeşitli yağlar da ekliyorum... ayrıca şampuanımın içine de kırıyorum ve saçlarımın dökülmesi büyük oranda azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?