E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar biri cevap verirse sevinirim bu ampüller kullanma ölçüsünü bana yazarmısınız vede çamterebentinli nedir cvp verirseniz sevinirim şuan saç maskesi var kafamda bepant. ampül badem yağ z.yag yumurta ampül 3 tane kırdım çok mu azmı?
kızlar, daha önceki sayfalarda anlattığınız sarmısaklı maskeyi uyguladım , fakat feci kokuyor tahmin etmediğim kadar..sarımsak kokusu saçtan nasıl çıkar ?? :gitme:
ya bi de uygularken çok saçım döküldü ya(
kızlar bu ampüllerle badem yağı yumurta karışımı saç temizken mi kirliyken mi uyguluyoz. ben bugün yapıcam da hihi zemuszemus
saol canım ama sanırım bir daha cesaret edemicem kalan saçlarım da dökülmesinSarımsak kokusu geçiyor cnm , ben de kullanmıştım geçmişti :sm_confused:
Ama sirkeli su ile durula deniyor forumda okumuştum, kokusu için bir fikir olabilir ..
Saçların zaten cansızlaşmışsa ondan dökülmüştür canım, panik yapma hemen... Birkaç kere daha dene sarımsağı, sabırla uygulamaya devam et bence. Yine devam ederse doktora git o zaman... Gür ve hacimli saçlı günler diliyoruma.s.
kızlar bu karışımı ne kadar süre arayla uyguluyosunuz. haftada bir mi onbeş günde bir mi.ben uyguladım dökülme azalmadı sankı ama ampulller bitene kadar uygulucam. şampuanıma karıştırmadım. şampuanımda şu an bal azıcık badem yağı biraz da çam terebenetin yağ var. ne önerirsiniz. devam edeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?