saç ekimi için yardım

kirmizibisiklet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
186
10
118
mrb arkadaşlar (konuyu umarım doğru yere açmışımdır :26: )

nişanlıma saç ektirmeyi düşünüyoruz bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor ya da bir merkez var mı isim verebilir misiniz? ankara ve istanbulda olabilir.

slm eğer istanbulda yaşıyorsan birçok yer önerebilirim istersen şu forumda doktorlar hakkında bilgi alabilirsin yardımı dokunabilir diye paylaşim dedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de söyle bir şey buldum. umarım işinize yarar:) danısmanlık hizmeti oldukca iş görüyor.

saç ekimi konusunda korkmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil. Fakat bu şekilde bir operasyon geçirmeden önce yapmanız gereken ilk şey kendinizi yan etkiler, gelişim süreci ve detayları ile ilgili eğitmektir. Bizim saç ekimi forumumuz da işte tam anlamıyla sizlerin bu bilgilere ulaşması için kurulmuştur.
Tam anlamıyla kararınızı verdikten sonra veya karar aşamasında ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanarak öğrenme sürecinizi kısaltabilirsiniz.
Tüm bu süreç sonunda hem saç ekimi ile ilgili ihtiyacınız olan verilere ulaşmış hem de kararınızı sizi en çok memnun edecek şekilde vermiş olacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev arkadaşım saç ektirdi. Bir hafta kafası yaralı gibi gezdi şapka taktı sonrası müthiş tabi ki Tayfun Türk aslana muayene oldu . öneririz.

cevaplarınız için teşekkürler kızlar konu takibimi iyi yapamamışım ekim merkezinin yeri sıkıntılı olmaz istanbul ankara olabilir gideriz yeter ki iyi bir merkez olsun ve fiyat olarak da çok uçmasın. tabi fiyat konusu kök sayısına bağlı olarak değişiyor biliyorum buna göre yazabilir misiniz?

Canım ben Dr.Alper Tuncel'e lazerlipo olmuştum,kontrollere gidip gelirken kliniğinde saç ektirmiş kişiler görüyordum hep,eşiminde saç dökülmesi problemi vardı ve tabi benim lipoya karşılık o da hemen saç ektirmek istediğini söyledi,fue tekniğiyle ekildi,şimdilik iyi gidiyor ,orada gördüğümüz hastaların saçları çok sık ve doğal olmuştu,eşi bu konuda uzman,istersen bir görüş İstanbul Etiler'de kliniği

Bu arada eşim daha önce epey araştırmıştı ve dediğin gibi çok uçuk fiyatlar veren yerler olmuştu,Alper beyin fiyatları oldukça makul:)

Yeğenim nişanlısının ısrarıyla Seda sayana çıkan bir doktora 8 sene önce 4.000 tl ye saç ekimi yaptırdı günlerce kafası şiş kanlar içinde mahvoldu keşke ona değecek kadar bir saçı çıksaydı tek bir tel dahi değişmedi paraya değilde o kötü günlere çok üzüldük bütün piskolojisini bozdu kendisi öğretmen 2 ay okula gidemedi kafasındaki şişlikten düğünü ertelendi çok araştırın lütfen biz bu durumla karşılaştık mümkünse hastalarıyla görüşün öğrenin

Canım o eski teknikle yapılmış sanırım,onu bizde duyduk arkadan deriyi kesip dikiş atarak yapılıyormuş hem az sa çekiliyormuş hemde sonrası çok acılı ve izli oluyormuş.Eşime tek tek alınan yöntemle yapıldı,şimdiden belli olmuyor alınan yerler,zaten daha önce ekilmiş hasta görmesek cesaret edemezdik,eşimin resimlerini yükliycem bak merak edenler için.

Eşimin Ekim öncesi hali

Eklentiler

• image.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 154
Bu da ekim sonrası

Eklentiler

• image.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 159
Alım yapılan yerler 2 gün sonra

Eklentiler

• image.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 157
Hayır tek tek saç kılı alınıp ekiliyor o şekilde yapılmış bir işlem doktorda çok ünlü bir doktor zaten televizyonda görüp arayıp almışlar keşke ismini biliyor olsam söylerim kimse gitmesin

Eşiniz oldu yani öyle mi iyi geçmiş sanırım gayet normal gözüküyor ama ekimden sonra oluyor bildiğim kadarıyla yeğenimin 2 ayını aldı keşke sonucu iyi olsaydı
10 gün oldu eşim olalı,şu ana kadar gayet iyi geçti,ilk günler bir yastık verdiler uyurken sürtmemesi için,sabit uyuması gerekti,tabi buz uygulaması yaptık düzenli ve şişlik olmaması için ilaç kullandı,bakalım inşallah iyi olur

Eşiniz oldu yani öyle mi iyi geçmiş sanırım gayet normal gözüküyor ama ekimden sonra oluyor bildiğim kadarıyla yeğenimin 2 ayını aldı keşke sonucu iyi olsaydı
insan güzellik için çok şeye katlanıyor hele erkekler ağrı eşikleri çökmüştük zaten ,üzüldüm yeğenin için ama belki hala yapılacak bişey vardır onun için de tabi cesaret edebilirse tekrar

Evlendi artık çoccuğuda var nişanlıydı o zaman nişanlısı istemişti nişana kadar iyileşir diye düşünmüşlerdi artık sanmıyorum kabullendi artık ama çok zor günler geçirdi

çok teşekkürler kızlar uzun süredir takip edememiştim konuyu biz hala cesaret edip de ekim yapamadık hala düşünüyoruz Nuriyebal hanım eşinizin ekimi ne durumda saçları uzadı mı kaç kök alındı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…