• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç egzama

oelem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
10
2
1
30
Kızlar 15 senedir saç Egzamam var ne kullandıysam fayda etmedi çok sinir bozucu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Kızlar 15 senedir saç Egzamam var ne kullandıysam fayda etmedi çok sinir bozucu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Aynı sorundan bende de var. Maalesef hiçbir zaman geçmeyecek yani dönemlik olarak geçiyor ancak sonra tekrar çıkıyor. Stres yapmamak lazım, uygun şampuanları kullanmak lazım. Doktorun yazdığı şampuanları biliyorsunuz çok kötü kaşınır hale gelince o şampuanları kullanabilirsiniz.

Vichy dercos denediniz mi? Eşimin kabuk kabuk dökülürdü. Vichy ile iyileşti. Daha önce doktor doktor gezdi, şampuanlar, haplar kullandı ama fayda etmemişti.

Aynı sorundan bende de var. Maalesef hiçbir zaman geçmeyecek yani dönemlik olarak geçiyor ancak sonra tekrar çıkıyor. Stres yapmamak lazım, uygun şampuanları kullanmak lazım. Doktorun yazdığı şampuanları biliyorsunuz çok kötü kaşınır hale gelince o şampuanları kullanabilirsiniz. Bunun ilacı olmaması çok saçma degilmi psikolojik olarak çok kötü

Düzenli yağlarla bakım yapmanız bir nebze deriyi rahatlatacaktır. Benim saç derimde çok yatkın egzamaya. Hatta bi ara baya bi çoktu. Düzenli yağ bakımı yaparım şuan hiçbiiey yok buna bağlıyorum.

12 sene önce benimde vardı yanlış şampuan stres neye yorarsan yapar egzamanin baş nedeni stres iyi bir tedavi sonucunda 8 ay da kurtuldum Manisa'da iyi bir profa gitmistim saçımı komple kazittim özel kürler kullandım şükür bugün oldu hiç çıkmadı bir daha umarım sizde sağlığınıza kavuşursunuz

12 sene önce benimde vardı yanlış şampuan stres neye yorarsan yapar egzamanin baş nedeni stres iyi bir tedavi sonucunda 8 ay da kurtuldum Manisa'da iyi bir profa gitmistim saçımı komple kazittim özel kürler kullandım şükür bugün oldu hiç çıkmadı bir daha umarım sizde sağlığınıza kavuşursunuz
Merhaba kürün detayını öğrenebilir miyim çok ihtiyacım var

Merhaba kürün detayını öğrenebilir miyim çok ihtiyacım var
Doktorun yazdığı bir karisimdi eczacılar yapıyor içeriğini bilmiyorum zeytinyağlı bir karisimdi birde normal şampuan dışında eczane şampuanı kullanımı gerekiyor tanıdık eczaciniz varsa sorun bı isterseniz

Back
X