- 20 Haziran 2017
- 4
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi merveertas
Ben 2 yıldır kendim yapıyorum ve çok da memnunum.. saçlarım pırıl pırıl yumuşacık ce çok sağlıklı.. kırılıp çatalkaşması çok olurdu o sorunuma bile iyi geldi.. o yüzden insanları yanlış yönlendirmeyin saç yıpratan bi işlem değil bu..
Bozmak istiyosanız sülfatlı şampuan kullanın daha çabuk bozulur..
Bi de memnun kalmadığınız şey ne oldu?
Ben tavsiye ederim arkadaşım bende oğlumdan sonra yaptırmaya başladım ve saçlara öyle güzel onarım yapıyo ki.. saçlarım ombre olduğu halde sarı yerlerde bile ne matlaşma ne kırılma kopma çatallaşma hiçbi sıkıntı yok çok şükür.Ben de yaptırmayı düşünüyordum bebekten sonra zaman kazanmak açısından. Sakıncası yoksa saçınızın fotosunu atabilir misiniz çok mu kötü oldu
Çok araştırmıştım ben ve en güvendiğim marka olarak natura keratini buldum. Aslında davines var da çok uçuk keratin fiyatları..Kendiniz nasıl yapıyorsunuz?
Ben tavsiye ederim arkadaşım bende oğlumdan sonra yaptırmaya başladım ve saçlara öyle güzel onarım yapıyo ki.. saçlarım ombre olduğu halde sarı yerlerde bile ne matlaşma ne kırılma kopma çatallaşma hiçbi sıkıntı yok çok şükür.
Onu diycektim bende formeldehitsiz olan keratin bakımı hamileler ve emziren anneler kullanabiliyo. Tabi doktorunuza danışmanızı tavsiye ediyolar illa ki..Ay çok soru sordum ama emzirirken yaptırılır mı kimyasal gibi bir şeyler kullanılıyor mu? Bugün doktor bana boyatma saçını hiç dedi. Ben artık boyatırım diye düşünüyordum.
Kuaför yapamamış. Keratin saçı yakmaz. Kuaför yakmış saçlarınızı keşke gidip olay çıkarsaydınız3yil önce Brezilya fön u yaptirmistim.ilk 3gun yıkanmiyor o 3gun çok güzeldi sonrasında saçımı yikadigimda felaketle karşılaştım hepsi karışmış tepemde yumak halinde dolaşık duruyordu yani saçlarım yanmış.kisasik kestirmek zorunda kalmıştım.kime sorsam yada anlatsam keratinle yapılıyor aksine bakım yapıyor diyor ama ya kuaforun hatası yada benim saçıma iyi gelmedi :)
Olay çıkardım tabi ama saçlar gittikten sonra yine de icimi rahatlatmadiKuaför yapamamış. Keratin saçı yakmaz. Kuaför yakmış saçlarınızı keşke gidip olay çıkarsaydınız
Bende katılıyorum sana bana yapıldıktan 2-3 saat sonra yıkanmam söylendi yıkadım. Saçımın hiç fığal bi yanı kalmadı3yil önce Brezilya fön u yaptirmistim.ilk 3gun yıkanmiyor o 3gun çok güzeldi sonrasında saçımı yikadigimda felaketle karşılaştım hepsi karışmış tepemde yumak halinde dolaşık duruyordu yani saçlarım yanmış.kisasik kestirmek zorunda kalmıştım.kime sorsam yada anlatsam keratinle yapılıyor aksine bakım yapıyor diyor ama ya kuaforun hatası yada benim saçıma iyi gelmedi :)
katılıyorum size. Bana düzleştirme yapıldıktan sonra bi krem sürüldü ve 2-3 saat son yıkamam söylendi. Bende öyle yaptım. Ama saçımı hiçbi şekle sokamıyorum uçları kirpi gibi dipler birbirine girmiş ayırınca hepsi beraber ayrılıyo çözüm önerisi olan varsa yazsın3yil önce Brezilya fön u yaptirmistim.ilk 3gun yıkanmiyor o 3gun çok güzeldi sonrasında saçımı yikadigimda felaketle karşılaştım hepsi karışmış tepemde yumak halinde dolaşık duruyordu yani saçlarım yanmış.kisasik kestirmek zorunda kalmıştım.kime sorsam yada anlatsam keratinle yapılıyor aksine bakım yapıyor diyor ama ya kuaforun hatası yada benim saçıma iyi gelmedi :)
Size söylemedim onu bi hanım yazmış bu işlemler saçları yıpratıyo falan diye ona söylemiştim..Sülfütlü şampuan kesin çözüm olur mu acaba? Bide ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum kendimde olan etkileri ve düşüncelerimi paylaştım. Herkesde aynı etki ve düşünceler beklentilerin karşılanma derecesine göre değişir.
3yil önce Brezilya fön u yaptirmistim.ilk 3gun yıkanmiyor o 3gun çok güzeldi sonrasında saçımı yikadigimda felaketle karşılaştım hepsi karışmış tepemde yumak halinde dolaşık duruyordu yani saçlarım yanmış.kisasik kestirmek zorunda kalmıştım.kime sorsam yada anlatsam keratinle yapılıyor aksine bakım yapıyor diyor ama ya kuaforun hatası yada benim saçıma iyi gelmedi :)
Ah ya becerememiş kuaför olcak beceriksiz. Sanırım saçlarınız yanmış hay Allah üzüldüm. Yoğun nemlendiricili maskeler ve kremler kullanın. Saçlarınız uzadıkça da kestirin ki kötü yerleri gitsin..Bende katılıyorum sana bana yapıldıktan 2-3 saat sonra yıkanmam söylendi yıkadım. Saçımın hiç fığal bi yanı kalmadı
katılıyorum size. Bana düzleştirme yapıldıktan sonra bi krem sürüldü ve 2-3 saat son yıkamam söylendi. Bende öyle yaptım. Ama saçımı hiçbi şekle sokamıyorum uçları kirpi gibi dipler birbirine girmiş ayırınca hepsi beraber ayrılıyo çözüm önerisi olan varsa yazsın
Resim yükler misiniz saçlarınız ne durumda merak ettimkatılıyorum size. Bana düzleştirme yapıldıktan sonra bi krem sürüldü ve 2-3 saat son yıkamam söylendi. Bende öyle yaptım. Saçımın hiç doğal yanı kalmadı. Üzüntüden dışarı çıkmak istemiyorum. Ama saçımı hiçbi şekle sokamıyorum uçları kirpi gibi dipler birbirine girmiş ayırınca hepsi beraber ayrılıyo çözüm önerisi olan varsa yazsın