• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisini nasıl kullanıyorsunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yha kızlar ben sunu anlamadım asagıdan yukarı yapıoruz yazmısınızz nasıl yanııı :) ayy cok safdırık gordum kendımı

Aşağıdan yukarıya derken düzleştirmeye enseden başlayıp en son tepede bitiriyoruz demek istediler galiba canım. :1rolleyes: yoksa senin anladığın türü biraz fantastik bi yöntem olurdu evet. kaydirigubbakcemile3

Aşağıdan yukarıya derken düzleştirmeye enseden başlayıp en son tepede bitiriyoruz demek istediler galiba canım. :1rolleyes: yoksa senin anladığın türü biraz fantastik bi yöntem olurdu evet. kaydirigubbakcemile3

evet ilk önce ensede kalan alt kısımları yapıyoruz daha sonra yukarı kısımları en son da perçem, kahkül ne varsa artık.. :)

bende banyodan sonra saçlarıma hiçbişi sürmüorm. yalnız kesinlikle çok ii kurutoorm çünkü nemliyken kolay şekil almıor. kuruttuktan sonra saçlarımı ortadan ikiye ayırıp tepeden bağlıorm sağda ve solda olmak üzere melik yapar gibi. daha sonrada o ayırdığım saçı da alttan bi kat alıorm. yapa ypa üste ve daha sonrada sol tarafa geçiorm. çokk güsel oluo

ben bazen new wave in ısıya karşı koruyan köpüğünü sürüyorum ama tabi saç hiç nemli olmamalı bittikten sonra bazen biryantin sürüyorum bazen hiçbişi birde ben düzleştiriciyi en düşük ayarında çalıştırıyorum 120 de ısınıyor yarım dakikada 205 e kadar çıkabiliyor ama bana 120-130 yetiyor genelde çok acelem warsa 150 yapıyorum bence ne kadar kaliteli seramik kaplı düzleştirici ve düşük ısıda yaparsanız saçınız okdar çok dayanır ben saçımın hepsini yapmıyorum zaten genelde hafif dalgalı olcak şekilde uçlarını yapmadan diplerini düzeltiyorum o zaman çoook güzel japon topuzları oluyor yada uçları hareketli oluyor hem uçlarını değil diplerini yaptıgım için saçımın uçları uzun süre kırılmıyor düzleştiriciyi gerçekten çok sık kullanmamak gerekli yani bu kullanım klavuzunda bile yazıyor saç dinlenmeli arada

Back