• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisini nasıl kullanıyorsunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
Kızlar düzleştiriciyi nasıl kullanıyorsunuz? Kullanmadan önce bişey sürüyorumusunuz yoksa kullandıktan sonramı sürüyorsunuz? [mesela elidorun kremini sürüp hemen öyle düzleştiriyorum saçlarımı, saçlarım yanıyo senağlama].. Düzleştirmeye saçınızın hangi bölümünden başlıyorsunuz? Hangisi daha etkili oluyor?

Bide bu alnınıza düşen saçlara nasıl hakim oluyorsunuz? Ben düzleştirdikten sonra 2 dk dışarı çıksam hemen uçları yamuluyo perçemlerimin dümdüz kalmıyo senağlama senağlama senağlama
ne önerirsiniz??? KALICI OLMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM? kaydirigubbakcemile

şimdiden teşekkürler a.s.

ya 19 kişi bakmış kimse en ufacık bişey yazmamış noldu ilginizimi çekmedi :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

ben kullanmadan öncebi şey sürmüyorum.ilk olarak enseden başlıyorum düzeltmeye
alttan üste.düzelttikten sonra hala elektrikliyse o zaman düzleştirici balmı çok az sürüyorum perçemler benimde rüzgar değince kalkıyor sinir oluyorm

ben yanlardan başlıyorum tutamlar ayırıyorum alttan yukarıya doğru düzleştiriyorum
sonra enseyi tutamlara ayırıp aynı şekil yapıyorum
eğer elektriklenme varsa bişiler sürüyorum yoksa ne başlarken ne bitirdikten sonra bişi sürmüyorum
ön perçemide tutam alıp yukarı doğru bi kaç sefer işlem yapıyorum
bu kadar
senin uçların niye hemen bozuluyo anlamadım
önlere biraz daha işlem yapsan farkedermi acaba

fazla işlem yapıncada yanıyo saç yani kırıklar falan oluşuyo ama dediklerinizi uygulıcam
yinede çok teşekkür ederm kızlar sesimi duydunuzz a.s. a.s. a.s.

benim bildigim ve gordugum kadariyla saclari duzlerstirdikten sonra krem vurulur seklini cabuk kaybetmesin diye. kuaforde boyle yapiyorlar

new wave in ısı koruyuculu köpüğünü kullanıyorum önce
sonra enseden ve altlardan başlayarak düzleştiriyorum
200 derece falan yapıyorum ama saçımda uzun süre tutmuyorum sonra da wax sürüyorum kaküllere hafif ya da sprey sıkıyorum az
saçlarım zarar falan görmedi
gördüğü zarar varsa bu da boyamaktandır diye düşünüyorum

Selamlar ,

Ben saç düzleştiricisini uzun zaman boyunca kullandım hafta da 3 kere kullanıyordum..Yaklaşık 1 senenin sonunda saçlarımda inanılmaz dökülmeler meydana geldi.. :oklava:

Araştırdığım kadarıyla düzleştiricilerle çok fazla ısı saça temas etmiş oluyor ve saçın beslenmesine yardımcı olan saç telleri içerisindeki ince damarları presleyerek yok ediyor..Yok edilmesi sonucunda saç dipten beslenemiyor ve dökülüyor :kızgın:

Ben artık kullanmıyorum bir kenarda dutuyor düzleştiricim , saçlarımda yavaş yavaş toparlanmaya başladı..

Kullanan arkadaşlar benim başıma gelenleri gözönünde bulundursunlar.. senağlama

Sevgiler..

e duzlestrmeyınce de tavuk gıbı oluoo :((
alısıo bıde sac duzlesmeden dogru duzgun durmuoo

ben her sabah saçLarımı düzLeştiriorm bu artk bi alşkaNlk oLdu (:

düzLeştirirken hiç bişey sürmüyorum bide düzleştiricinin camının seramik oLmasına dikkat edin bence . bzıLarı war saçları cok kırıo ve düzleştrmio berbat oLuo (:

bnm üstler kısa altlar uzun olduu içn alt lardan baslıormm sonra üstlere doru ypıorm düzleştiriciyi çok ısıtıyorum ve hiç kıvrılmıo tbi bu düzleştiricin dediğim gibi kalıtesinede bağlı ve pırasa gibi saçlarm oluo :D:D bnce perçemlerde daha fzla tut düzleştiriciyi eğer olmuyosa hafif su serp snra tekrar düzleştr .bn öLe yabıodm cnm ::

bikaç defa düzleştirici kullanmdım ama süpürge gibi yapıyor saçı.. veya benimki çok biçimsiz oldu neden öle oldu anlamadım.. maşa kullanıorum artık.. istersem çok dalgalı yapıorum, istersen düz ama ucu hafif içe kıvrık, istersem de iri dalga.. maşa daha fonksiyonel geldi bana yanı..

bende haftada bir yapıyorum buna ragmen sacımın uclarında kırılmalar basladı.. sacımın bozulmaması ıcın sprey sıkıyorum kahkullerıme falan....

bende haftada bir iki kez falan yapıyorum elidorun 7-24 ünü kullanıyorum aldığım saç tutamını hemen düzleştirmeden önce sürüp öle düzleştiriyorum kullanmadım bi kaç kez kırık yoktu saçımda kırık oldu ondan beri saçıma bişey sürmeden düzleştirmiyorum

Önce saçımı güzelce yıkıyorum saç kremimi sürüyorum duruluyorum :)

Sonra en ufak bi nemlilik kalmayacak şekilde kurutuyorum.Saç nemli olunca hem daha çabuk yanıyor hemde şekil kalıcı olmuyor.

Daha sonra alttan bi tutam bırakıp geri kalan kısımları maşayla tutturuyorum.dipten uca doğru düzleştiriyorum.Yalnız düzleştiriciyi saç dibine fazla yakın tutumak kansere neden oluyormuş bilginiz olsun.Tüm saçımı bu şekilde düzleştirdikten sonra dove'un el kreminden çok az birşey saçlarımın uçlarına sürüyorum bu elektiriklenmeyi önlüyor hemde saç şekillendiricileri gibi yağlandırmıyor.Sonra kalın uçlu bir fırçayla tarıyorum.Saçlarımı 3 gün boyunca ne yıkıyorum nede düzleştiriyorum..

ya 19 kişi bakmış kimse en ufacık bişey yazmamış noldu ilginizimi çekmedi :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

canımmm bnde enseden başlayarak düzleştiriyorum yukarı doğru.
kıstırmalı tokayla ayırıp yapiorum.
bir şey kullnmıyorum.
baktım kabarıyor ısısını yükseltiyorum
makia soğuduğu zamanda kabartıyor saçlarımı (=
biraz ısınıyor tekrar dewam ediyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar çok sağolunn :1hug: :1hug: yorumlarınızı dikkate alıcam ama daha sonra bu havalarda saçımı hiç düzleştirmiyorum malum yaz ayındayız çabuk bozuluyo a.s ama şu new wave yi bi arkadaşımda daha görmüştüm alıcam en kısa zamanda zemuszemus

a.s. a.s. a.s.

ben saçıma bir şey sürmüyorum canım. banyodan sonra saçlarımı iyice kurutuyorum en ufak yer ıslak kalmayacak şekilde. tabi saçım ısınıyo bu arada zaten biraz da fön etkisi oluyo. rasgele kurutmuyorum biraz düzleştirecek şekilde aşağı doğru çekerek kurutuyorum. daha sonra biraz soğuması için havalandırıyorum. saçlarımı ikiye ayırıyorum sağ ve sol omuzlarıma koyuyorum. tabi canım senin saçının uzunluğu ne bilmiyorum. benimki uzun. alttan başlıyorum yapmaya 2 parmak kalınlığında alıp yapıyorum. diplerine pek fazla yaklaştırmıyorum. her yeri bu şekilde yaptıktan sonra kontrol ediyorum düzleşmemiş yer varsa o tutamı alıp tekrar yapıyorum. yaptıktan sonra da bir şey sürmüyorum. çünkü hemen yağlanıyor havadaki tozu pisliği hemen kapıyor. hiçbir şey sürmeyince daha güzel tel tel ve temiz görünüyor.düzleştirme işlemi bittikten sonra yine saçı soğutuyorum.bu çok önemli bence. saçımı sağa sola yukarı aşağı savurarak, ya da saç kurutma makinesinin soğuk fönünü uzaktan tutarak soğutuyorum. çünkü sıcak saç yine şekil alır, ensenin boynunun kulağının şeklini falan alır. iyice soğuttuktan sonra çıkıyorum dışarı. çünkü sıcakken dışarı çıkarsan tepedeki kısa tüy gibi olan saçlar diken gibi havaya kalkıyor. ben her gün maşa yapan biriyim. iyice alıştım. bu işlemler 10 dakikamı alıyor. bakımsız görünmesin diye de zeytinyağı ile besliyorum ayda 2-3 kere.
a.s.

yha kızlar ben sunu anlamadım asagıdan yukarı yapıoruz yazmısınızz nasıl yanııı :) ayy cok safdırık gordum kendımı

Back