Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

ben de çok pimpriklenmiştim canm..ha veriyorum =)
diğer topikte soruna verdim cevap

kargoyu hızla açtım üstümü değişmeden, karnım açtı ağzıma bir şey atmadan,çok merak ediyordum, ben güzel olcağımı tahmin ettim ama bu kadarını tahmin etmedim.beklentinizi ne kadar yüksek tutarsanız tutun hakediyorrr

saçlarım çok gür kalın telli asi, ama bir sürüşte farkı gördüm ve ağzım açık kaldı.sadece 3 dakikada saçımın bir tarafını düzleştirdim, kalan diğer yarısını da bukle denedim kısa bir sürede bukleler mükemmel oldu, saçımı hiç kuaför dışında böyle görmedim.210 ile denedim
öyle güzel kayıyor ki resmen tarıyorum gibi, ve düzleşiyor kolaylıkla

eski düzleştiricim baraun s1 di okadar kötüymüş ki yeni anladım
kaymıyor bastırmam gerekiyor ellerim yorulup acıyor
1 saat sonunda hala kabarık bir saç oluyordu
özel günlerde of saçımı düzleştirmeliyim diye isteksiz gidiyordum

şimdi okula giderken saçımı tarar gibi yapıp çıkacağım

çanta varmış yanında hakikaten çook şık portföy gibi bir şey

yalnız s6500 deki gibi dışı da içi gibi ısınıyor sanıyordum, öyle değilmiş ama çok rahatlıkla bukle yapılıyor, zaten ben elimi yakardım bu daha iyi, yani yaparken bunu düşündüm, bir içine elim bir süre değidi elimi okadarda yakmadı koruyucu bir tarafı var gibi

5 yıl garantiliymiş.harikasın remingtonnn

kızlar ben başlık da açtım saçlarımla hiç barışamadım artık toplu saçlar out açık şekilli saçlar in.......

bana yardımcı olan herkese çooook tşk ederim özellikle karamel sana

Son düzenleme:

süper dimi
ben de ilk bu tepkiyi vermiştim..neden daha önce almadım demiştim
güle güle kullan cnm..

süper dimi
ben de ilk bu tepkiyi vermiştim..neden daha önce almadım demiştim
güle güle kullan cnm..

Hakikaten süper, sağol canım, bir sürü yeni modeller yapmak, videolar izlemek istiyorum.. videolardaki kızlara o kaba şeyle nasıl şekil veriyorlar diyorum bazende, teknoloji müthiş bir şeyy

canım dışı ısınmıyor demişsin peki kolay bukle yapılıyormu bide ne kadara aldın
bende araştırıyorumda

evet , çok kolay bukle yapılıyor, en güzel tarafı saçta kayıp gitmesi, tarar gibi..1. sürüşte bayağı düzleşiyo 2 de çok güzel oluyo.buklede de fazla beklemiyorsun, harika şekil veriyor... 129 a gitti gidiyordan aldım..araştırdım baya en ucuz oydu kargo dahil bir çok arkadaş ordan aldı. s6500 de güzelmiş o da 89 tl.

sevgi kelebeği ve mellodi size çok teşekkür ederim.her soruma cevap verdiniz bana yardımcı oldunuz.dün ben de o siteden siparişimi verdim.burası olmasa belki gidip dandik bir düzleştirici alacaktım.ben ilk defa düzleştirici alıyorum.burada sizlerin memnuniyetini okudukça sabırsızlanıyorum.saçlarım dalgalı, ice telli, kabarık ve şekilsiz.eğer bende de etkili olursa süper bişey.kuaförden çıkınca bile anında kabarır saçlarım.deneyimlerimi sizinle paylaşıcam....bu arada boynerde baktım 250tl dediler

250 mi?
gerçek inci mi satıyorlarmış

ben de s9500 düşünüyorum. Merak ettiğim, düzleştirirken saçın hacmini alıyor mu, benim saçlarım az, kafama yapıştıracak şekilde düz istemiyorum. Parlak ve yumuşacık oluyor mu? öyle güzel anlatmışsınız ki dediğiniz yerden ben de alıcam galiba.. lütfen cevap verin bir an önce almk istiyorum...

aynen canım bu düzleştirici cok övülmüş ama bende aynı nedenden dolayı beklemedeyım 1 hafta sonra deneme fırsatım olacak öyle almayı düşünüyorum saçlarım az ve ınce tellı bırde düzlestırınce nasıl olacak daha kotu olurmu dıye endıselıyım ama kabarık ve cok sacı olanlar ıcın ıyı bır düzleştirici oldugunu dusunuyorum deneyıp ona gore alıcam pısman olmak ıstemıyorum.....

kızlar ben kötü bir ürün kullandığım için memnun oldum , benim saçım çok gür ve kabarık, ben sönmesini istiyordum , saçım kabarmıyor ama siz de nasıl durur bilemem,eskiden saçımı hep topluyordum şimdi tarar gibi yapıp çıkıyorum. genelde ince telli olanlar s6500 ü tercih ediyo daha kolay bukle yapıldığı için deneyerek almanızda fayda var yine de.ne alırsanız alın ama remintondan vazgeçmeyin

canım benim umarım çok memnun kalırsın

cnm benim deneme imkanım yok.. sen deneyince tekrar yorum yapar mısın?

okuduğum bir yorumda yurt dışında ince saçlılara önerildiği yazıyor, bir de saça daha az zarar veriyormuş.. O yüzden bu modele yönelmiştim. off çok kararsızım yaa....

okuduğum bir yorumda yurt dışında ince saçlılara önerildiği yazıyor, bir de saça daha az zarar veriyormuş.. O yüzden bu modele yönelmiştim. off çok kararsızım yaa....

ısrarla s9500 önersem de s6500 ile daha iyi bukle yapıldığı söyleniyor..
hacimli düzleştirmek için videoları falan izleyebilirsiniz..onun teknikleri var..aynı bukle yapma tekniği gibi

ısrarla s9500 önersem de s6500 ile daha iyi bukle yapıldığı söyleniyor..
hacimli düzleştirmek için videoları falan izleyebilirsiniz..onun teknikleri var..aynı bukle yapma tekniği gibi

S9500 ile nasıl bukle yapıldığını gösteren bir video izledim, oluşan bukleler güzeldi... son çıkan model olduğu için aklım S9500'te.. 2010da yurt dışından ödül de almış bu düzleştirici, yabancı sitelerde 10 üzerinden 9.3 falan verilmiş.. s6500 daha kullanışlı olur belki ama gönlüm pearl'den yana. görüntüsü de çok hoş

benim için mucize oldu s9500
herkese şiddetle tavsiye ederim..
gg de 129 dan satan bir satıcı da var üstelik..sanıyorum burdaki çoğu kişi ondan aldı..

bende cok kararsizim yaa!!! banada yardim edin....!! :44:

remington s9500 ve s6500 arasinda kaldim.hangisini alsam diye.
ben buklede yapmak istiyorum.hangisiyle daha kolay bukle yapilir? s6500 üst kismi isindiginda elimizi yakma gibi durum varmi? s9500 üst kismi isniyormu,bukle yapiliyormu?

diger sac düzlestiricimde remington s9950 shine therapy di. ondanda memnundum güzel düzlestiriyor.ama bukle yapamiyordum. gecenlerde düsürdüm ve bozuldu simdi remington s9500 yada s6500 almak istiyorum.ama coook kararsizim :44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…